RuMcajS 0 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 1.Twój Nick: RuMcajS 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gosia lubi 69 >.> 3.Admin/Gracz : GRACZ 4.Data i godzina: 16.20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): screen 6.Opis sytuacji: gram sobie i pisze na czacie z innym graczem a tu nagle obraza skierowana w moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Gdzie tu obraza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuMcajS 0 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 to moge do wszystkich pisać wypierdalaj ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 To nie jest obraza, zacznijmy od tego i widać, że zostało to napisane w formie żartu ^ ^Niedługo będziecie się czepiać o słowo "kupa", albo "wypad" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Sorry że się wtrącę ale widać że formie żartu to raz. Po drugie gdzie tu obraza. Po trzecie nie pisz że też będziesz pisał wypierdalaj bo piszesz skargę a sam nie jesteś lepszy ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
begilla 6 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ten gościu wręcz mnie rozbraja. Nie dość że wiecznie spina o sVip to co krok pisze skargę na kogoś Moim zdaniem to albo on ma nierówno pod sufitem , albo próbuje zabłysnąć (jak widać bezskutecznie) Teraz wielkimi grubymi literami:JEŻELI TO CO NAPISAŁAM W FORMIE ŻARTU KOLEŻKO CIĘ URAZIŁO TO Z CAŁEGO SERCA CIĘ PRZEPRASZAM. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Gosia!!!!! właśnie Cię bardzo polubiłem I też tak sądzę Po co ja tu się wypowiadam:( Przecież jestem najgorszym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Skiperek a tam najgorszym, że inni cie nie szanują to nie znaczy jakim jesteś adminem. PAMIĘTAJ admin ma pilnować serwa a nie zbierać kolegów A ze skargi to troche się pośmiałem. Pisać skargę przez głupie słowo "wypierdalaj xd" Moim zdaniem można zamknąć ten temat bo dostał to na co oczekiwał choć niepotrzebie czyli przeprosiny od Gosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi