P-ce 10 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 1. Nick: P-ce2. Imię: Sebastian3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie5. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=P-ce&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Sebastian, lubie bardzo sie ruszac, grywam często w pilke nozna, koszykowke, czy ping pong. Trenowałem szachy 8 lat i aktualnie jestem sędzia koszykówki. Chciałbym zostać adminem, ponieważ czasami jest tak ze jest jakis cziter, a nikogo z adminow nie ma i sie psuje zabawa,a gracze wychodza, a nie o to chodzi. Jestem kulturalny, mily.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak posiadam (STEAM_0:0:39919704)10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-4h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie 17-22 w tygodniu, w weekend roznie12. Staż w grze Counter Strike 1.6: okolo 2 lata z roznymi przerwami (295h wedlug steam)13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak raz bylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja jestem na Tak : -Widać po godzinach że aktywny -Wiek ma -Składka jest -Spełnia wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 +Wiek +Składka -Krótko grasz Proponuje okres próbny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Jestem za okresem próbnym ponieważ nie spełniasz wszystkich wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 tez jestem za okresem probnym ale mysle ze ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny 1 tygodnia. Po upływie tego czasu jesteś zobowiązany napisać drugi raz podanie i wtedy zobacze czy dobrze sprawujesz się na tej funkcji, tyczy się to także aktywności na forum. Składka zapłacisz po tygodniu. Pisz pw/gg w celu dodania próbnego admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi