Vide Cul Fide 2 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wczoraj wplacalem expa z 31.54% zjawy po 2k wplacam a zabiera mi -4k i 2k expa znika nie wiadomo gdzie wplacilem expa ze zjawy na, ktorej posiadalem 77730 expa do gildi wyplynelo tylko ~ 38k expa. Prosze o naprawe tego buga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Uuu, przeoczyłem twój temat, ale tłumaczyłem nie tylko Ci już, że tego się naprawic nie da. Te gildie zostaną edytowane, usuniemy statystyki gildii, zablokujemy oddawanie expa na gildie, bo nie będzie nam potrzebny exp w gildii. Zostanie tylko 2x exp za 500 kamieni oraz exp gildijny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi