MuStO 1 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 1. Nick:MuStO2. Imię:Karol3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie): Jeżeli trzeba będzie wspomóc serwer to z przyjemnością.7. Link do swojego GT**:8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Ponieważ jestem często na serwie , denerwują mnie ludzie na wspomagaczach dlatego składam podanie.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Proszę banid.pl http://banid.pl/kto?to=0:1:6287910810. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-5h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze : 2-4h , Weekend : 4-5h12. Staż w grze Counter Strike 1.6:6-7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jeżeli nie spełniasz wymagań, to nie składaj podania. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KareR 1 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jestem na nie według mnie nie ogarnia bo chciał by dawać wszystkim bany to po pierwsze a następna rzecz to wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Sorry ale nie spełniasz wymagań jestem na NIE : -Posty -Miałeś podać GT nie podałeś -Grałem tam widziałem twoje zachowanie trochę dziwne ale co tam -Nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Brak wymagań. Na Nie. <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi