Kolorowy Kondon 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 musze wam niestety powiedziec serwer zeszedl na psy niewiem po co wy go zmienialiscie byl bardzo dobry duzo ludzi na nim gralo a tera to wogole zaden admin nie wchodzi. Pytanie dlaczego: bo serwer jest do bani. Prosze o zmienienie serwera bez auto respa na normalnego cod moda Kto sie zemna zgadza niech napisze odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja sie zgadzam .Adminów nie ma bo Dawidek wyrzucił, za niepłacenie. Ja niedlugo zaplace i bede .:)Bo jak narazie to jest tylko 2 adminów.. Slabiutko i Nusiak lecz czy graja na serwie i pilnuja to nie wiem , nie widzialem. Dzis gralem z godzine to bylo z 10 cziterów.. A tu brak admina, npo ale cóz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jestem ZA !kabzaa jeszcze ja jestem adminem -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Serw zchodzi na psy.. ;//Przed chwila gralem i jest min. 5 aimerów i nie da sie grac.. Jak tak dalej bedzie to lipka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiPeR 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jestem za !!kabzaa ma racje jeśli dalej tak będzie serwer straci grywalność :roll: Zastanówcie się nad Tym ! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Również jestem Za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 heh, nie zmiany na serwie są powodem utraty graczy tylko mała ilość adminów i dużo cziterów ;x. lecz mogę być w błędzie, nie wiem ;]Powinni dojść admini, serwer powinien zostać taki jaki jest, można go jedynie poprawić w małej części lecz DM powinien zostać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Agata dobrze gadasz. Jak komuś DM nie pasuje to zawsze może wejść na coda 45k.Więc wszystko powinno zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 serwer jest dobry tylko własnie mało adminów jest : )) wiec zapraszam do składania podan ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 własnie wyszedłem z serwera... nie dość ze jakiś "admin"pisz mi ze postara sie żebym stracił adma to jeszcze pisze "nie ratować hostów nie plantować paki" LUDZIE CO TO MA BYĆ?!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SolisS 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja popieram koleżankę wyżej "Agatę" Serwer jest bardzo dobry i nic nie powinniście zmienią !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QcF 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jedyne co jest do zmiany to skladka. 15zl po to aby utrzymac porządek na serwerze i żeby był wolny od cziterów. To tak samo jakby strażak płacił pensje za to kim jest ^.^. Rozumiem że serwer musi się z czegoś utrzymać ale no bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi