Gryzik 6 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 1. Nick: Gryzik2. Imię: Mateusz3. Wiek**: 19 (nie długo 20)4. Poziom na Diablo**: 34 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5 średnie6. Mikrofon(Tak/Nie) Tak7. Składka(Tak/Nie)**:Tak8. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Gryzik/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Gram dziennie po pare godz, nie spinam się, nie obrażam. Myślę że mogę pomóc nie tylko w ogarnięciu serwera ale też materialnie. 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2901061711. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-6 dziennie12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: narazie mam wakacje nie mam określonych godzin. Od rana do wieczora mogę wejść w każdej chwili : ) 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 10 lat temu zacząłem grać ale miałem sporeeee przerwy.14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem. Wiem mam mało postów ale postaram sie więcej czasu przebywać na farach : ) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 +Czas na serwie +Wiek +Doświadczenie +Staż -AMXX tu jest problem bo moim zdaniem 5 to za mało ale amxmodmenu jest łatwy do ogarnięcia także nauczysz się a co do samych komend to nie są one bardzo wymagane. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jestem na Tak : -Składka jest -Wiek jest -Doświadczenie też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vj Dominion 1 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jestem na TAG +Steam +Micro +Znajomość AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Przyjmę Cię, ale jeśli nie poprawisz aktywności na forum, nie nadrobisz sensownie postów to Cię wyrzucę. Okres Próbny 3 dniowy. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi