Arrow 7 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 1. Nick: `Arrow 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 20 już w czerwcu ;/ 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): tak 7 średnie ;p 5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/`Arrow/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: No to jak już napisałem mam na imię Paweł 29 czerwca będę miał już 20 lat ;// Mam dziewczynę z którą już jestem 10 miechów ;p interesuje się sportem (L) A czemu adminem ponieważ chce pomóc adminom utrzymać wysoki poziom 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): tak posiadam STEAM_0:1:5622180 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: zależy od dnia ale będę się starać często być 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: zależy od zmiany w robocie jak na drugą to gram od 8 do 13:30 a jak na pierwszą to tak będę się starać po 14 wbijać 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: no z 3 lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Jimmy to już twoje zdanie graj częściej w moich godzinach to zobaczysz a może zacznij grać bo twoje gt mówi samo za siebie hymm 8 pytanie jest powiedz coś o Sobie więc powiedzialem ;* nie wyglada to już nie moja wina bo jeszcze mam 19 lat xD nie miał bym powodu kłamać Drogi Papku na forum jestem tylko nie zalogowany ale to się da łatwo poprawić a co do postów to nie są aż takie ważne jak aktywność na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jestem na Tak : -Godziny sporo siedzisz na serwerze -Wiek -Składka -Wymagania -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ja tam 1 raz widze takiego osobnika , w podaniu jest punkt 8. w ktorym nie ma zadnego pytania na temat czy masz dziewczyne czy nie .... , dlamnie na 20 lat to nie wyglada po wypowiedzi , jestem na NIE nie znam typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Mam takie samo zdanie jak Jimmy, chyba ani razu nie widziałem Ciebie na serwerze, mała frekwencja na forum, minimum 10 sensownych postów (brak) Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 GT mówi za siebie, ale wymagania wymaganiami, nie wystarczy być tylko na serwerze. Forum też się liczy, musisz wiedzieć co się dzieje. Odrób aktywność na forum, i złóż podanie za tydzień. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 GT papku,. Ale godziny się nie liczą jak potrzeba adminów, sam wiesz jak jesteś na serwie że nie dajesz rady, i potrzeba by pomocy. Godziny łatwo nabić, a tydzień pomocy? Ja jestem na tak, mimo tych braku godzin. Jak taki świeżak ci wchodzi na serw i chce od razu wszystko to nie, ale arrow to no już dłużej gra na serwie. Podanie, jasne że tak. Dopisek: Często pomaga, zgłasza odpały mi na steam, a jak by miał admina to by było o wiele wiecej pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Aktywny gracz, zero problemow. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jestem na TAKmoże ostatnio mijałem sie z nim na serwie, jednak znam gracza, pomocny, kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ja jestem NEUTRAL Dopracuj wszystko tak aby nie było się czego przyczepić moją opinie znacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz do mnie na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi