Senrox 869 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Imię: Adam Wiek: 17lat Kontakt: GG w profilu Twój nick na TS3: sebrox Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Bardzo chciałbym pomóc administracji. Nowy ts. Dużo ludzi i czasami admini nie mają czasu zrobić bo są czymś zajęci Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 8 Ile czasu spędzasz na TS3: 3/4h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Bardzo dobre, miałem własnego TS kiedyś Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Na nie Twoje zachowanie mówi samo za siebie. Jak dla mnie powinieneś odczekać trochę, a potem złożyć podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ale głupotę napisałeś masakra Cytat Bardzo chciałbym pomóc administracji. Nowy ts. Dużo ludzi i czasami admini nie mają czasu zrobić bo są czymś zajęci Jestem na Nie : -Dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 W dniu 29.05.2014 o 16:08, мα∂zια ♥ napisał(a): Na nie Twoje zachowanie mówi samo za siebie. Jak dla mnie powinieneś odczekać trochę, a potem złożyć podanie. Dokładnie takiego samego zdania jestem ;] Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 dzięki za wypowiedzi proszę o cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi