Senrox 869 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Imię: Adam Wiek: 17lat Kontakt: GG w profilu Twój nick na TS3: sebrox Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Bardzo chciałbym pomóc administracji. Nowy ts. Dużo ludzi i czasami admini nie mają czasu zrobić bo są czymś zajęci Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 8 Ile czasu spędzasz na TS3: 3/4h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Bardzo dobre, miałem własnego TS kiedyś Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Na nie Twoje zachowanie mówi samo za siebie. Jak dla mnie powinieneś odczekać trochę, a potem złożyć podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ale głupotę napisałeś masakra Bardzo chciałbym pomóc administracji. Nowy ts. Dużo ludzi i czasami admini nie mają czasu zrobić bo są czymś zajęci Jestem na Nie : -Dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Na nie Twoje zachowanie mówi samo za siebie. Jak dla mnie powinieneś odczekać trochę, a potem złożyć podanie. Dokładnie takiego samego zdania jestem ;] Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 dzięki za wypowiedzi proszę o cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi