EsC 4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Nick : |<EsC>| Imię : Tomasz wiek : 21 Znajomość : amx_ 7/10 mikro : TAK składka : TAK list do GT : http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=esc&Search=Search opis siebie : jestem wręcz skromny,nie przeklinam z nudów pykam w cs . dlaczego ja mam zostać adminem ponieważ jak wchodzę na sera niema adminów tak ze 3h i jest sporo cziterów posiadam steama : ID STEAM_0:1:25574105 czas na sewie : ile jest to możliwe 20:00 do 23:00 około tego Staż w grze około 6 lat admin : obecnie jestem na cs classic CoD MoD 350lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jestem netural popykaj jeszcze troszke na serwie ani razu nie miałem przyjemności z Tobą pograć Wysłane z mojego FUN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Szczerze? Nawet nie widziałem Cię na serwie, a GT to potwierdza. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Nie widziałem Ciebie ani razu na serwerze + już masz admina, mało postów, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Mało aktywny na Only DD2. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 9h dopiero na serwie pograj poznaj ludzi i daj siebie poznac wieksza aktywnosc na forum i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsC 4 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 jak odpaly graja to wychodzę dlatego tak mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Co to ma do rzeczy? Nie wypowiadamy się we własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 to jezeli nie ma admina na serwie sie pisze na steam jak jest ktos dostepny albo na forum to ktos wejdzie, druga sprawa nie ma admina na serwie a jest czit krecisz demko lub hltv i wrzucasz na forum i juz lapiesz+ a nie "wychodzisz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nie spełniasz wymagań. wypowiedz w własnym podaniu. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na serwerze grasz, ale nadrób aktywność jeszcze. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi