Slabiuutko 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Slabiuutko 2.Nick admina/gracza który zawinił: MaRmOlaDa 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: koło 20.20 27-12-2012 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Mam ten wycinek z konsoli (ADMIN) MaRmOlaDa : ty wes rob ss a nie mi kazes 6.Opis sytuacji: Dziś weszłam na chwilkę na dd2/inferno bo pisano do mnie że cziterzy są i dowiedziałam się że MaRmOlaDa to admin , no i pisz do niego że ma sprawdzać ich bo ja mam admina ale nie mogę z niego korzystać , mam tylko na cod 8k . No i on do mnie z tekstem " ty weź rób ss a nie mi kazesz " i dalej gra . No sorry , został adminem to ma jakieś obowiązki niż pisanie na y@ i zbieranie podlizów od graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 YYY sory jakim cudem zrobiłać ss protektorowi??? To też mogłaś zrobić ss temu kolesiowi bo byłaś na spect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Do mnie też tak pisał. Graliśmy sobie, gracze pisali na u@, żeby kogoś sprawdzić, ja jeszcze żyłam, MaRmOlaDa nie żył i kazał mi sprawdzać. Jak Ty nie chcesz robić ss jak jest więcej adminów to po co składałeś podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Z góry sora za spam. Yyy ty żyłaś ?? Se chyba jaja robisz dziewczyno, padłaś to napisałem żebyś sprawdziła a ty w dupie wolałaś gre niż sprawdzić ile razy ci gracze spamowali a ja tylko ruszyłem się a ty grałaś dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabiuutko 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ale ja nie składałam podania , a czasem mogę banować bo mam ip to samo co latek23 i moge zbanować albo zrobić ss jak już mocno spaują na u@ . A tak to od tego jest admin , więc jak jest admin to nie tykam się amxmodmenu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Tak, żyłam. Gracz napisał na u@ żeby sprawdzić gracza, ja jeszcze żyłam a ty piszesz mi żebym go sprawdziła.. Tak, ty się ruszyłeś, trzeba Ci napisać ze 3 razy żebyś kogoś sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mógł ktoś inny go sprawdzić jak Amelia jeszcze żyła :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 JPRDLTO WCHODZICIE WSZYSCY NA SPECT JEŻELI CHCĄ BYŚCIE SPRAWDZILI KOGOŚ!Bo te skargi są śmieszne,co do słabiutko to nie ma adma i czasami latke u niej na kompie banuje.Ona ma nie banować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi