BCN #Malaa 10 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 1. Nick: BCN | #Malaa2. Imię: Patryk 3. Wiek: 184. Znajomość Amx (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Nie miałem wcześniej do czynienia z funkcją administratora, ale znajomy pokazał mniej więcej co i jak. Kiedyś musi być ten pierwszy raz. 5. Mikrofon(Tak/Nie) : Posiadam.6. Składka(Tak/Nie): Tak + Vip7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/BCN%20%7C%20%23Malaa/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 18 lat, pochodzę z Barcina, okolic Bydgoszczy. Spodobał mi się wasz serwer, chętnie włożę swój wkład w waszą pracę. Jestem bardzo aktywny w grze i chętnie służę pomocą. Zachowuję kulturę osobistą, ale czasami trzeba doj**ać. . Staram się pisać jak najbardziej poprawnie i spójnie naszym ojczystym językiem. W załączniku załączam swoje foto. Troszkę zamazane. 9. Czy posiadasz STEAM? W chwili obecnej nie posiadam Steam'a, ale w najbliższym czasie mam zamiar dokonać zakupu. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Stali gracze serwera wiedzą, że jestem zazwyczaj całe dnie. . Skill się sam nie wbije. Heheszki. .11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze mam wolne, ponieważ uczęszczam do szkoły zaocznej. Odnośnie tej szkoły, to mam zjazd co dwa tygodnie w sobotę i niedzielę, ale wieczorami oczywiście będę w grze. Normą jest przebywanie w grze od 11 do godzin nocnych, do około 3 w nocy, oczywiście z przerwami. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Jeśli chodzi o to, ile gram w tą grę, to pierwszą styczność miałem już w wieku 8 lat. ( uuuuu, 10 lat temu ).13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie, nie byłem. Ale mam nadzieję na swoją szansę. Adnotacja do posta Jimmy'ego - Czekałem tylko na Twój pocisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Swój człowiek, dużo pomaga, aktywny na serwerze, nic dodać nic ująć. Wielkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Duży plus za aktywność na serwerze. Będę na tak, jeżeli nadrobisz forum. Na dzisiaj niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 tak: -aktywność na serwerze -ogarnięty -pomocny - jeden mały minus to aktywność na forum, ale to do nadrobienia. Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jeżeli chodzi o forum, to ja dopiero konto założyłem. Spokojnie, będę miał na wszystko czas i pokaże się z jak najlepszej strony. . Wiem, że nie powinienem się tu wypowiadać pod swoim podaniem, ale na następny raz będę pamiętał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jestem na nie, nie ogarnia. Oczywiście, że tak, na serwerze codziennie go widzę, ogarnięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jestem na TAK +aktywny na serwie +nie ma z nim problemów +co nie co ogarnia, poradzi sobie Kup steama i nadrób aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 skoro wiesz ze nie mozna sie wypowiadac w swoim podaniu to po co to robisz ?Jestem na TAK pomimo swojej wypowiedzi w podaniu , duzo gra , czasem spamoje na u@ , ogarnie a forum nadrobi tak jak ja pozdro ,Ps. wez zdejmij te rurki daj dychnac jajQm ^^@Edit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja rowniez jestem na tak. Aktywnosc, wiek, mikro, zglasza u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 jestem na tak duża aktywność na serwie i powodu up@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odrazu rzuca sie do gardla 3 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 mała, jasne że tak.. Brakuje adminów, i będzie chyba jeszcze przez chwile brakować. //Wymagania, godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi