Skiperek 197 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nick:Skiperek Powód:Wiecie jak to internet z limitem jest;/ Brat wykorzysta cały limit a ja wejść już nie mogę ;/ Odnowienie limitu na internecie dopiero prawdopodobnie 12 czerwca ;/ Czas nieobecności:11-12 dni Coś od siebie:Sorry ale nie będę mógł aktualnie pilnować servera zombimoda z powodu że limit mi się skończył i z tym się łączy że spowalniają mi internet tak abym nic nie mógł robić na tym internecie ;/ Sorrki ale wiadomo jak się ma młodszego brata to limit szybko szlak trafi Dobra miłego grania i pilnowania serverów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zmien Interneta KABOOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi