KapitanAmeryka 0 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 1. Nick:KapitanAmeryka2. Imię:Mateusz3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): tak w chugo (3/10)5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Jaka Składka ?7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KapitanAmeryka/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: To jest Trudne Zadanie Nie wiem jak Siebie opisac dla mnie jest to nie do opisania Jestem raczej bardzo radosnym człowiekiem Lubie udzielać się na micro i to nawet czasem za duzo ale nie przeszkadza to ludzią za bardzo mam nadzieję . Jestem Miły hahaha Nie dla każdego ale jestem Dlaczego Ja Powienienem Zostać Adminem ? Hmm To również jest Cieżkie pytanie Nigdy nie byłem a Chciał bym zostać jestem często na serwerze i pomógł bym ludzią którzy grają a wejdzie jakiś czit to się go ogarnie .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):NIe mam Jestem Biedny 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Duzo Nie wiem ile Dokładnie ale Ludzie mnie czesto widzą11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w każdych 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Nie mam pojęcia z przerwami jakieś 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):nie byłem ale mam zamiar być Pozdrawiam Super Kapitano Erotico Fantastico ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 zawsze jest ten pierwszy raz Zapłacisz składke, moze być kupno VIP'a 11.07 SMS, i masz ode mnie okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Staż 6lat i nigdy nie byłeś adminem ? Coś nie hallo xD bedzie składka będę za okresem próbnym xD Wysłane z mojego FUN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanAmeryka 0 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 "Staż 6lat i nigdy nie byłeś adminem ? Coś nie hallo xD" hmmm niewiem czy tak nie hallo mnie tak jakoś nie ciągnęło do Admina ale teraz trzeba coś zdziałać 6 lat z przerwami napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątk. Wystarczy napisać do opiekuna) lub 11,07 z VIP'em -/+ Masz ode mnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jestem za okresem próbnym, w końcu pierwszy raz będziesz adminem więc musisz pokazać co potrafisz, co do wymagań? Nie mam zarzutów, opłać aby składkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 proste ze na TAK ja tez nigdy nie bylem adminem i tez gram dlugo w Cs-a jakos mi idzie czyz nie tak ? / wszystko na TAK pozdro600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 - aktywność na forum -brak steama -brak składki Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanAmeryka 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 NO to Gdzie mam wysłać tego eska ? pod jaki nr ? i wgl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ehhh wypowiadasz się już drugi raz w Swoim podaniu, przeczytaj wszystko, wymagania itd. Najpierw to poczekaj czy podanie będzie zaakceptowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Po 1, nie komentujesz swojego podania, nawet we wzorze masz o tym informacjęPo 2, składka jest bez VIP'a i z VIP'em (11,07 lub 7,38) Po 3, na razie nie przyjmę cię na admina z dwóch powodów - Komentujesz swoje podanie - Twoja aktywność na serwerze w ostatnim czasie spadła, więc złóż podanie w sobotę i jeżeli zobaczę poprawę, pogadamy dalej Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi