Skocz do zawartości

JumperPL

Kotao

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick:  Kotao

2.Nick admina/gracza który zawinił:  JumperPL
3.Admin/Gracz : gracz
4.Data i godzina: około 30min temu
6.Opis sytuacji:Gdy Mraek Koniarek był ostatnim humanem gracz JumperPL w ostatnich sekundach mapki użył Speed Hacku, to nie jest pierwszy raz gdy używa ten hack. Prosze adminów aby obejrzeli ostatnie sekuny tego filmiku i ostatecznie zbanowali tego gracza.

Panie administratorze proszę zobaczyć na amxbans po zapewne gracz był banowany i to nie raz i chyba na amxban można zobaczyć jego IP a po drugie może on kiedys składał podanie na admina to zapewne by tam się znalazło IP ale nie wiem ale może były skargi na niego ? Popatrzcie zapewne bedzie gdzieś jego IP bo sam na niego się czailem ale nie .moglem go wyczaic bo słyszałem skargi i chciałem to sprawdzić lecz nie udało mi się go przyłapać wiec skarga na 100 %sluszna. A propo wiem Panie administratorze ze nie lubisz kiedy ja komentuje ale chce się udzielać w życiu serverze bo podoba mi się Server ! I mi tego nie za robisz komentować !!! Hehe :P nie no żarty to są :P teraz powaga. Poszukajcie a znajdziecie. Pozdrowienia oraz milej gry dziś życzy wam Skiperek ;)

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Gracz zbanowany

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności