rn? 19 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 1.Twój Nick: to tylko gra pajacu 2.Nick admina/gracza który zawinił: Jimmy 3.Admin/Gracz: Admin 4.Data i godzina: 02.06.2014, między godziną 10.15 a 10.20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): logi serwera, amxbans, gracze. 6.Opis sytuacji: Grałem na OnlyDD2, wszystko ok, zero płaczu aż do momentu kiedy wszedł w/w admin. Z automatu poleciał kick z powodem zmien nick. Wbiłem jeszcze raz i napisałem, żeby sobie zobaczył temat na forum, że mogę grać z takim nickiem. W odpowiedzi dostałem wiadomość na sayu, że nie obchodzi go to, że nie jest dla mnie żadnym pajacem i zaczęło się dalsze kickowanie i potem ban na 5 min - nie chodzi o czas tylko o sytuacje. Główny administrator serwera określił jasno, że mogę z takim nickiem grać i ja nie zamieżam go zmieniać: Na takie nicki można jeszcze zezwolić, ale jeżeli chodzi (w innych wypowiedziach, które złamały regulamin i usunąłem je napisano coś takiego) o nicku typu "Naucz się grać idioto", "Popierdolona ta gra", "Jebie was", "Gram z debilami" itd., to takie nicki są dopuszczalne.Na nick "to tylko gra pajacu" mogę się zgodzić, na podobne nicki (wspomniałem wyżej) już nie. Swój nick kierujesz do innych osób, a nie masz prawa ich wyzywać (ten nick świadczy o twoim nastawieniu do gry), nie róbmy z siebie Bóg wie kogo tylko dlatego, że gramy lepiej. Masz rację ale tylko częściowo, owszem nick jest kierowany do graczy ale nie do wszystkich - jest kierowany do tych którzy spinają dupę i płaczą jak dzieci ( niektórzy nawet wydawałoby się dojrzali fizycznie i umysłowo faceci ) . Nikgdy, nikogo nie obraziłem grając na tej sieci, nigdy nikogo nie wyzywałem, nie wyśmiewałem się z powodu tego, że gram lepiej - chociaż też zadaża mi się lamić i to nawet często - bo to tylko gra, czasami idzie dobrze, czasami nie - tak jak w życiu. Tylko trzeba wiąć to na klate a nie robić komus wyrzuty i szukać byle pretekstu. Tak Jimmy mówię o tobie, wykorzystujesz bezprawnie swoją funkcję, żeby robić na serwie co chcesz. Jest przynajmniej kilka osób tutaj które grają dużo lepiej ode mnie i ja się do nich nie przyczepiam, są lepsi to super, lepiej się gra. Nie mam żalu do nikogo bo rozumiem, że niektórym trzeba coś wyjaśnić kilka razy żeby dotarło. I takie podsumowanie.. Myślę, że da niektórym do myślenia. Nie może być tak, że niektórzy są ponad prawem, skoro przełożony ( główny Administrator ) napisał, że ma być tak i tak to należy się podporządkować a nie samowolka i robienie czegoś po swojemu ot tak.. Jeżeli tak jest to może po prostu się nie nadajesz na admina i trzeba zrezygnować? Bo KURWA TY JESTES DLA MNIE NA TYM SERWERZE A NIE JA DLA CIEBIE I ZAPAMIĘTAJ TO RAZ NA ZAWSZE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 trzeba byc nie zdrowym na umysle zeby pozwolic komus posiadac taki nick "to tylko gra pajacu" i wmawiac ze on nie jest skierowany do graczy , nikt nie bedzie mnie obrazal i nazywal pajacem nie pozwole sobie na to zrozumiano ? zapewniam ze jestem duzo starszy i szacunek sie nalezy gowno mnie to obchodzi ze ktos pozwolil Ci grac ja nie pozwole , zabiora mi admina ok ale nikt pajacem mnie nie bedzie nazywal proste , te skargi i placz to u Ciebie na poziomie codziennym jest , idz do piaskownicy. na serwerze ODD2 jak bede i bedziesz gral zawsze Cie bede wywalal Powod : Zmien Nick !Masz rację ale tylko częściowo, owszem nick jest kierowany do graczy ale nie do wszystkich !to jakis zart ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tym razem mam zrzut ekranu, żeby potem nikt nie skasował tak jak w poprzedmin temacie, To właśnie cały ty, piszesz o piaskownicy o płaczu, obrażasz mnie a nic o mnie nie wiesz. Ktoś tam chyba napisał "Szacunek za szacunek" - ty nie szanujesz graczy, nie szanujesz nawet przełożonego o którym piszesz, że musi być chory na umyśle, nie widzisz nic poza swoim nosem. Nie nadajesz się na admina, nie masz do tego ani predyspozycji umysłowych ani umiejętnośc. Piszesz o swoim wieku a nawet nie porafisz czytać, ze zrozumieniem. Piszesz, że ktoś ci wmawia, że nick nie jest skierowany do graczy a przecież napisałem przed chwilą: Masz rację ale tylko częściowo, owszem nick jest kierowany do graczy ale nie do wszystkich - jest kierowany do tych którzy spinają dupę i płaczą jak dzieci ( niektórzy nawet wydawałoby się dojrzali fizycznie i umysłowo faceci ) Z nas dwóch dzieckiem raczej jesteś ty, czy mój nick to Jimmy to tylko gra pajacu? Taki nick nikogo konkretnie nie obraża, jesteś po prostu śmieszny. Boli cie ten nick i w sumie nic w tym dziwnego, przez swoje zachowanie, żal dupy na serwerze on trafia do ciebie idealnie i opisuje cie w stu procentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 teraz to przesadziles chamie jeden , zebym nie byl twarda reka na serwerze to dalbym sobie wejsc na glowe tak jak prubojesz i Ty wypisujac te czerstwe teksty ja zawsze jestem soba , bede konsekwenty do tego stopnia az mi podziekuja , nie ktorzy to sie nie wypowiedza na forum a na serwerze mowia co innego i jak zwykle przyjdzie jakis taki i pierdoli farmazony , a kim ty kurwa jestes zeby obrazac kogos we wlasnym nicku ? kozak w necie pizda w swiecie , ja nie zmienie swojego podejscia do Twojego nicku tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A ty i tak nie zrozumiałeś nic z tego co ci napisałem, no ale trudno. Dla mnie to ty i tak jesteś zerem życiowym i w sumie wypisuj sobie tutaj już co chcesz, ja odpisywać nie będę czekam na opiekauna serwera - może on ci w końcu tą morde przymknie. Ja tutaj jestem zdecydowanie dłużej od ciebie, więc jeżeli już ktoś przyszedł i pierdoli farmazony to właśnie ty - a raczej próbuje narzucić nowe prawa. A ten tekst o kozaku w necie... Brawo dla admina, teksty rasowego gimbusa. To ja zapytam czy kobieta zadowolona o ile masz w ogołe? Może problemy masz w tych sprawach i chcesz pokazać, że na serwerze jesteś Bóg i możesz wszystko - może to taka odskocznia? Nie podobało się? No widziasz jak to miło jak ktoś cię nie zna a ocenia? Masz tak przerośnięte ego, że to po prostu powala na kolana, drugiego takiego buca nie spotkałem ani w internecie ani w życiu - tak piszę w pełni świadomie i to jest w stu procentach moja opinia o tobie. To co ten admin wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. Wprost napisał, że ma w dupie regulamin, opinie osoby która mu dała ten przywilej, że jest adminem. Ja powiem tak, dla mnie warn to zdecydowanie za mało, za to wszystko co tutaj wypisuje, za jego podejście admina powinien stracić. Ja na wyobrażam sobie, żeby ktoś mnie ciągle kickował gdy wchodze na serwer i jeżeli tak ma być to ja dziękuje za grę tutaj - nie chce tego bo fajny serwer ale niestety niektórzy ludzie go niszczą. Tak jak wcześniej napisałem, ja kończę z tym tematem, pisz dalej to co ci ślina na język przyniesie, obrażaj mnie. Na mnie już to nie działa. Ja tylko czekam na wypowiedź opiekuna serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 srac tam na Ciebie mi sie chce i te twoje opinie o mnie , i na reszte takich jak Ty wyjebane mam co z tym zrobia ja takiemu smieciowi nie dam sie cisnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W powyższej sytuacji wstawiam się pod osobą Jimm'iego. Jimmy ma 100% racji. Nikt nie chce czuć się gorszy. Tym bardziej urażony. Należy być konsekwentnym wobec takich wybryków. Na serwerze ma panować przyjemna atmosfera, co oczywiście tyczy się również "przykrych" nicków. Będę również tak samo konsekwentny wobec takich osób, jak Jimmy. Nie toleruje chamstwa. Na nick można mieć 372147129375894 pomysłów, ale dlaczego wybierać właśnie taki zje*any? Świadczy to tylko o kulturze i podejścia takiego osobnika. Należy się szanować, zwłaszcza że to TYLKO gra. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No i malaa ma w 100% racje ) rozumiem Jimmiego ze go to dotyka bo go to obraża najważniejszy jest szacunek do drugiej osoby a twój nick obraza Wysłane z mojego FUN przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Uwzięliście się na Jimmy'ego a tak naprawdę bardzo dobrze wykonuje swoją robotę, a to że kicka/banuje takich graczy jak Ty to tylko świadczy o Tym że wie jaki ma panować porządek na serwerze, moim zdaniem pozwolenie na granie na takim nicku jest przegięciem, inni jakoś nie mają problemów z nickami, a że Ty masz taki nick to tylko i wyłącznie świadczy o Tobie. Ta gra jest po to żeby sobie odpocząć, wyładować swoją energie żeby nie odbiło się to na innych. Jesteśmy po to żeby utrzymywać porządek na serwerze, a przez takie osoby jak Ty, tylko jest spam na forum i spina między graczami i rangą wyższą, popieram Jimmy'ego, i też karam takich osobników. Nie ma wyjatkóch, regulamin jest rzeczą świętą. Pozdrówki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mnie też drażni ten nik, wahalem sie czy banować, ale odpuściłem. Pomimo, że nie jest adresowany wprost do mnie to jednak jak najbardziej do wszystkich, całej grupy grających. rn? posłużył się dobrym argumentem- pozwolenie H@ . Co do samej skargi- Śądzę, że Jimmy stwierdził , że ten nick obraża i miał prawo żądać jego zmiany, skoro czuł się urażony. Nie musiał wiedzieć, że H@ zgodził się na taki- sam śledzę forum a jakoś na temat o "to tylko gra pajacu" nie wpadłem.Moim zdaniem ten nik powinieneś zmienić, rn?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Niektórych użytkowników nagrodzono warnem, a zbędne posty "schowano"Co do skargi, admin jimmy za niedostosowanie się do moich zaleceń dostaje jedno ostrzeżenie słowne, a to czy nicki tego typu będą "Zablokowane" zależy już teraz od adminów. Skontaktowałem się z niektórymi poprzez PW. Dam odpowiedź już jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Porozmawiałem na ten temat z adminami i wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że tego typu nicki należy na początku kickować, a potem banować zgodnie z regulaminem jako obrazę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi