aver 1 488 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dzisiaj zakupiłem [Premium]. Wszystko wpisałem tak jak trzeba w consoli, wchodze na serwer chce wybrac klase z [Premium] i pisze że nie mam uprawnien. Oto dowód że kupiłem dzisiaj [Premium]: http://scr.hu/1kvf/0xeqz Nick na serwerze: Fikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 po 1 na nick i hasło, usługa działa po zmianie mapy po 2 jeśli nadal nie będzie działać pisz do Opiekuna Serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie zdziw się jak ktoś będzie grał na twoim nicku, hasło mogłeś zamazać,a jeżeli jesteś adminem na owym serwie, to pisz do opiekuna bo admin nie powinien korzystać z shopa, miałem taką sytuacje wczoraj ze slotem na DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To nie wiedziałem :c Ok napisze. Można //lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wyjasnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi