Maslana 100hp :D 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mój nick to Maslana 100hp .Prosił bym o ub Ponieważ zaszła jakaś pomyłka na serwerze Cod Mod 45001 Dostałem Bana za aimbota chociaż go wcale nie mam.Proszę o Wyrozumiałość.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Najpierw można by się dostosować do wzoru i chociaż dac demko z hltv. Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Masz dwa bany jeden od siwego na only dd2 , a drugiego na ffa za aimbota na swoim ip. Amx na wszystkich serwerach jest połączone wiec na serwer cod mod 45k lvl tez nie wejdziesz - ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi