BCN #Malaa 10 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam. Przed momentem zbanowałem nie tego NIEOBECNEGO gracza. Proszę o un Bana dla Gracza "To tylko przejażdżka :>". Zrobiłem to nie chcąco pod jego nieobecność. Po prostu wdusiłem złą liczbę i nie zwróciłem na to uwagi. Gra on na serwerze DD2 Only. Przepraszam za problem, gracz był czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tak samo UB dla gracza TrawaPaleStresy, też pomyliłeś i zbanowałeś nie tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 On nie ma bana. I to klawiatura mi coś szwankuje, specjalnie w notatniku sprawdziłem. Przykro mi z tego powodu, że zbanowałem nie tego, kogo trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jako iż mam konto w bansie, a to jest pomyłka to pozwole go sobie odbanowac, żeby nie czekał za długo na UB za darmowego bana. Dziwią mnie twoje powody w banach, lecz to zostawiam opiekunowi DD2 ( -_- ) http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=39619 Gracz został odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi