PaPkUu 658 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Prosze o zbanowanie gracza Pilarsky[TkN] STEAM_ID_LAN 77.253.98.162 z Ja do neo bansa się nie dotykam bo przez to są aby problemy. a odbanowanie http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=39689 pomyliłem się i niechcący dałem bana temu graczowi. @@@ Neo bans szwankuje bo wcisnąłem gracza pierwszego, a zbanowało innego, zdarzyły mi się też takie sytuacje na 45k. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez PaPkUu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Widzę, że pomyłki się nie tylko mi zdarzają, przynajmniej nie jestem sam w złych dokonaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi