Brejni3212 0 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 1. Nick: Brejni 2. Imi[adam/color]ę: 3. Wiek: 19 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie) tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Ponieważ od jakiegoś czasu uczęszczam na waszym serwerze, podkreslam ,, od jakiegos czasu '' a juz zauwazyłem wielu oszustów którzy uprzykrzają gre innym i rowniez mnie. Rekrutacja otwarta wiec pomyslalem czemu nie i oto tutaj jestem. To ja mam zostać adminem bo zależy mi na dobru graczy Jestem człowiekiem z kultura i tego wymagam od graczy na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:20628230 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-5 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: nie rozumiem pytania pierw pytanie o godziny, a pozniej o dni ?? gram codziennie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Co to za podanie w ogóle? Konto dla podania jestem na nie, nie wiedziałem Ciebie ani razu na serwerze. GT? Imię? Bez jaj. Zamknijcie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 wiadomo ze to podanie dla smiechu no , chlopak dzisiaj wszedl na serwa i po mapie stwierdzil ze idzie pisac o admina , temat do zamkniecia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Co to za podanie w ogóle? Konto dla podania jestem na nie, nie wiedziałem Ciebie ani razu na serwerze. GT? Imię? Bez jaj. Zamknijcie to. To samo chcialem napisac. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 To samo co koledzy up@ NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 To samo co koledzy up@ NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie. Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brejni3212 0 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 NO pewnie ze wypowiem sie pod swoim podaniem gram juz tu troche łatwo to sprawdzic a ze Non stemy mają adminów to nie moja sprawa Napisałem poprostu zeby poagarniac troche Tyle ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie masz wymagan!!!!! Pisze tez po to zeby zwrocic uwage ze non steam nie znaczy gorszy... U nas na FFA mamy paru NS i sa to bardzo fajni ludzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Śmieszne, na nie, brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi