theenjoyplay 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Imię :FilipekNick: [CSM] # EnjoyPlayWiek : 16Znajomość AMXX[(1/10) : 9/10Mikrofon(tak/nie) : takSkładka(tak/nie) : nie (bida z nyndzą)Steam/NS : NS ale niedługo zamawiam steam . (Steam'a to mam ale nie mam kupionego CS 1.6)Kontakt: GaduGadu 41095997 Skype : filipsochacki4Dlaczego ty?: Miałem wiele razy admina Gram w cs kilka lat . Jestem zwałowy .Ilość godzin przegranych na serwerze : DużoLink do Reklam : Nie wiem czy bedzie sens robienia reklam iż, serwer dd2/nuke/inferno jest mile odwiedzany przez użytkowników . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na Nie.-Konto dla podania-Link do Reklam : Nie wiem czy bedzie sens robienia reklam iż, serwer dd2/nuke/inferno jest mile odwiedzany przez użytkowników .-Steam/NS : NS ale niedługo zamawiam steam . (Steam'a to mam ale nie mam kupionego CS 1.6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 po 1 konto nie jest tylko dla podania na serwerze gram długo ponad 1 miesiac na tej serwerowni a konto teraz założyłem bo nie było wcześniejszej żadnej potrzeby.po 2 Konto steam miałem ale sprzedałem Steam z cs ponieważ, kiedyś postanowiłem nie grać w cs ale ponownie zaczołem .po 3 okej może powinienem zrobić reklamy ale uwierz nie ma takiej potrzeby ponieważ, Serwer jest zapełniony po brzegi Użytkownikami.po 4 Przepraszam że wypowiadam sie w moim podaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 na niee .. brak reklam , konto dla podania , jak znasz tak dobrze amx to prosze o plugin ; p , nie wiem czemu ale jakos nie moglam Cie wyszukac w graczach ; p chyba ze grasz pod innym nickiem : )) brak steamu , "jestem zwałowy" ciekawe .. :-> i nie spamuj w swoim podaniuu : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na nie :-Konto dla podania.-AMX 9/10 tak ? podaj twoj plugin.-Skladka , nie.-Brak reklam.-Jezeli miales duzo adminow to czemu ich nie masz ? -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Może przesadziłem nie z AMXX . A adminów nie mam ponieważ skończyły mi sie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na niekonto dla podania z amxx nie przesadziłeś ?brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi