sWEEDjoint. 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 :mrgreen:Siemanko! [/color ] Imię: Maciek Nick: sWEEDjoint. Wiek 19lat Znajomość amxx (1/10) : ok 7 (dawno nie administrowałem) :> Składka: Raczej tak chyba,że nie będę miał na chleb i jointy. Non steam,jak na razie nie czułem potrzeby kupować Mikro: Tak ale nie zawsze używam Kontakt: fb/kom/email -to podam w międzyczasie "Dlaczego ty?" Dlaczego ja? Gram tylko na waszym serwerze, znam się na ludziach troche czasu gram w cs'a szybko rozpoznaję odpaleńca;) JESTEM JA?-JEST PORZĄDEK(TROCHE HUMORU MUSI BYĆ) Ilość godzin przegranych na serwerze? Szczerze mówiąc nie wiem jak to sprawdzić. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jestem na TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sWEEDjoint. 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dołączył: Dzisiaj 17:40Posty: 2Konto dla podaniaNie znam cieWypowiadasz się w własnym podaniu robiąc spam.NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na nie -konto dla podania -2 posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jestem na NIE powody wymienione wyżej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Na NE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie - Konto dla podania ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na nie , konto dla podania , malo aktywny na forum , spamisz w swoim podaniu jeszcze -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na NieKonto dla podaniaSpam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na nie-Podanie słabe-Konto dla podania-wypowiadasz się w swoim podaniu a nie można-A reklamy gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi