Rambo Pierwsza krew 0 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 szukałem wszędzie z wszystkimi poradnikami i nigdzie ich nie mogę znaleźć. może ktoś wie jak one powinny się nazywać? fajnie gdyby ktoś w logach sprawdził czy w ogóle były zrobione bo w konsoli nie widzę żeby były robione a powinno chyba być tam napisanie "screen zrobiony Rambo Pierwsza krew data i godzina. nic takiego nie mam w konsoli i ss' ów też nie mam. proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/19176-chyba-adminowi-sie-z-kims-pomylilem/#entry111865 odbanowany? "screen zrobiony Rambo Pierwsza krew data i godzina. nic takiego nie mam w konsoli i ss' ów też nie mam. Logi nie będą ci w konsoli może ktoś wie jak one powinny się nazywać? tak, załóżmy że ban był na de_dust2 no to screen będzie się nazywać (zrobiono 5 screenów) de_dust20000 de_dust20001 de_dust20002 de_dust20003 de_dust20004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo Pierwsza krew 0 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 no to lipa bo nigdzie ich nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaminowany15 5 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 folder cs i cstrike przeważnie albo w głównym ewentualnie wejdź w ukryte foldery i tam program files i folder z cs'em i powinieneś znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jak co, jest poradnik na tym forum który mówi ze ssy nie sa w folderze cstrike... Odrobina chęci do szukania a nie żalenia się i by było po kłopocie ^^ Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 jeżeli nadal nie widzisz, zgłoś się do @-_- << PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi