07 zglos sie 38 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam. Chciałbym zaproponować wgranie na serwer pluginu REGISTER SYSTEM lub innego podobnego bądź też dodanie do silnika diablo możliwość dodania hasła do swojego nicku zauważyłem, że sporo hackerów podszywa się pod innych graczy więc myślę, że większość byłaby zadowolona mało kto kupuje rezerwacje nicku a usługa nie jest dość droga tak więc myślę, że serwer by na tym finansowo nie stracił czekam na wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ale przecież rezerwacja jest darmowa ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/10362-darmowa-rezerwacja-nicku/ Tu masz link do darmowej rezerwacji nicku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 aj no faktycznie nie zauważyłem jestem tu nowy a można do innego h@ się z tym zgłosić bo widze autor tego tematu był ostatnio ONLINE jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ale to piszesz do niego na PW jak wejdzie to da ci rezerwacje nie wszyscy moga siedziec caly dzien na forum maja tez swoje zycie wiec poczekaj albo kup vipa lub premium wtedy tez jest rezerwacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dodalibyśmy to i co? I potem by mi spamowali, że ktoś mi hasło na nick założył itd. Rezerwacja jest darmowa Kajman podał Ci link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi