soot 306 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nick: sootWiek: 20 latStaż gry Counter-Strike: 3 lata z hakiem Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Tak parę razy (dużo rzeczy tłumaczył mi także Siwy)Ile czasu poświęcasz forum?: Na forum poświęcam 4h dziennie czasami więcej , wszystko zależy od wolnego czasu Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Na samym początku gry w cs używałem aima, wh oraz sh natomiast co do znajomości wspomagaczy to mam znacznie większe : spinhack , norecoil, esp ,lambert... Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Na samym początku kiedy przyszedłem na tą sieć to dostałem bana za wh a potem ub Doświadczenie na podobnym stanowisku: Co do stanowiska Ub-T to nie miałem nigdy okazji wstąpić w jego szeregi, natomiast jestem adminem oraz opiekunem serwera wiec w ocenianiu rożnego rodzaju wspomagaczy jestem dobry. Bardzo rzadko ktoś dostaje ub po moim zbanowaniu. Dużo razy także sprawdzałem ss-y graczy z bf2, więc wiem jak wygląda ss kiedy ktoś ma wh albo np. podświetlane modele. Informacje o sobie lub uwagi: Myślę ze przydałbym się na tym stanowisku , tak jak wspomniałem wcześniej mam pewne doświadczenie w kwestii wspomagaczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tak, kamil wymagnia, i staz na CSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jestem na tak -jest opiekunem więc wie o co chodzi -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 jestem na tak poniewaz od dluzszego czasu jest opiekunem i odpowiedzialnie wykonuje swoje obowiazki i jest czesto na kompie, a nie raz widzialem na SB, ze ktos prosi o ub, a nie bylo np. Siwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No jestem na tak, ale ty czasem nie masz już dostępu do amxbans jako Opiekun Serwera ;o ? Wiek Doświadczenie jakies tam jest Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jestem na tak, aktywny, jako opiekun ogarnia. Można dac szansę, szybko się nauczy obsługiwac amxbansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jestem na tak. +Ogarniasz jako opiekun. +Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake 1 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Na tak: - wiek - aktywny - staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jestem na tak Ogarnie amxbans'a Dobrze sie sprawuje jako opiekun + Dobra aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 BF'a ogarniasz, bo sam mam w tym udział wiem że sobie radzisz i wiem że poradzisz sobie i z tym, pisz na gg wsprawie konta do panelu. Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi