Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nick: Lato ~wOw~ [t]Wiek: 19Staż gry Counter-Strike: 6 lat z przerwami ;-)Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans?: Tak, aktualnie też obsługuję, jako iż jestem opiekunem NDMIle czasu poświęcasz forum?: Dziennie 3-4hCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: 6 lat temu gdy zaczynałem grac w csa używałem: ECC 5.2 czy coś takiego Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: NIEDoświadczenie na podobnym stanowisku: Umiem "odróżnic" skilla od haxów. Nie raz miałem do czynienia z tą rangą.Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Wojciech. Mam 19 lat, mieszkam w Chełmie w województwie lubelskim. Mało jest jak na razie UB teamowców, więc chcę pomóc. Interesuje się dziewczynami, motycyklami i oczywiście Counter-Strike'm, jak i serwerami "diablo mod". Aktualnie opiekuję się serwerem NewDiabloMod. Jestem kulturalny oraz sumienny Pozdrawiam. Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na forum - 14d 9h 26m 49s Przynajmniej 100 postów napisanych na forum - OK Konto na forum powyżej 2 miesięcy - OK Chęć pomagania innym użytkownikom - OK Czyste konto (Brak warnów) - OK Dobra znajomość regulaminów forum - OK Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji - OK Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jestem na Tak Myślę ze ogarnie tą pozycje w 100% jest adminem oraz opiekunem więc w rozpoznawaniu i ocenianiu odpałow ma doswiadczenie. Jestem za tym aby dać mu szansę bo takowa należy się każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jeśli diablomod będzie pełny możesz napisać następne podanie, narazie odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi