Pomarancza 15 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam chciałbym sprzedać lub wymienić na Konto steam z CSem Moje konto w Lolu:) A więc tak na moim koncie jest : Full RUNY AP 70% RUN AD 30 LVL 3 skórki : Yorick z PentaKill Veigar Szaro Brody Riven Odkupiona Bohaterowie: Ashe Dr Mundo Evelynn Ezreal Garen Janna Jax Karthus Kennen LeBlanc Lux Master Yi Nidalee Riven (skin : Odkupiona Riven) Shaco Soraka Taric Trundle Tryndamere Veigar (skin : Veigar SzaroBrody) Warwick Yorick (skin : Yorick z PentaKill) Ziggs. Na koncie wygranych mam _-_-_-Dominion - 7 _-_-_-Klasyczne - 248 Nick :Klocek123333 Na Stronie Głownej mam tytuł Firmy Bandge oraz Zrobionych 3 Refferali Drużena Rankedowa oczywiście GrajZCsClassic Cennik: STEAM-CS1.6 Konto Premium MINECRAFT 35zł konto paypayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No no niezłe konto ale mi wystarczy jax i veigar pod runy i kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi