skino 0 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 mój nick : skino nick admina: lumax ss-y: http://speedy.sh/ce5mT/bez-tytulu.bmp grałem sobie na klasie premium i używałem okrzyku i tu nagle ban za używanie dziwnych przycisków. Nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ktoś miał takie same IP jak Ty. Gracz został odbanowany. Zapraszam ponownie do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz został odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi