Gryzik 6 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam Moja propozycja jest tak żeby dać więcej expa w /sklep/losuj doświadczenie bo według mnie 25 za 12.5k to trochę mało. 12.5k kasy uzbierać na małych mapkach gdzie leżą branie czyli rzadko : P Do rzeczy co wy na to żeby powiększyć do minimum 500-800 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ta, taki VIP gdy ja gram i koszę to kupuje tego expa z 15 razy na mapę. Exp jest zwiększony, można wylosowac 10-150 expa aż + do tego dojdzie 2x exp gildijny, 2x exp nocny = to masz 4x aż tą sumę expa pomnożonego. Ja nie mam zamiaru zaraz resetu robic bo i tak za szybko powbijaliście już te lvle 50-70 już są. Ten exp jest 10-150, innej opcji jak na ten sezon nie widzę, żeby zwiększyc tą ilośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi