07 zglos sie 38 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 1. Nick: 07 zglos sie 2. Imię: Bartek 3. Wiek**: 24 4. Poziom na Diablo**: 32 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie 6. Mikrofon(Tak/Nie) tak 7. Składka(Tak/Nie)**: tak 8. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...e&Search=Search 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: jestem ogarnięty, potrafię rozróżnić cheatera od dobrego gracza, miałem swoją sieć serwerów tak więc doświadczenie mam duże trochę ogarnę ten serwer bo nie powiem trochę hackerów wbija 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): tak, STEAM_0:1:961561 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: jak mam wolne to nawet sporo jak pracuje to wiadomo rzadziej 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: wieczór po 1 zmianie, po nockach popołudniu, w wolne dni różnie to bywa 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 9 lat z przerwami 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Podanie złożyłem ponownie na prośbę H@ serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkowy 11 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ja jestem na tak, ogarnięty, kulturalny. Na pewno da sobie rade. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 fajnie, tylko od twojego podania minęły 4 dni, a piszemy je co tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 fajnie, tylko od twojego podania minęły 4 dni, a piszemy je co tydzień. Mimo to go przyjmuję, ponieważ to ja go nakłoniłem do ponownego złożenia podania. Okres próbny 6 dni. Przyjęty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zostało zaakceptowane. Pisz PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi