MULTIKILL:. 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Heh, wiec gralem sobie na serwerze i dostalem nastepujacego bana : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : : .Mult!K!LL : . [AMXBans] Reason : ' ucieczka od ssow ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 52522464 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.11.131.189 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. ucieczka od ssow ? XD permanent ban ? prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 wzór ma być + ? Screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MULTIKILL:. 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 nie dostalem screenow przeciez to jak mam do wzoru sie stosowac ? w tym jest problem ze nie dostalem ss tylko powod ,, ucieczka od ss " XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jak dostałeś perma za ucieczke przed screenami, to przedtem pewnie uciekłeś. Więc chodzi mi o tamte screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MULTIKILL:. 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 nie ucieklem , nie mialem screenow do tej pory na tym serwerze -_- .. jak molgbym uciec od screenow ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Mają być screeny, miałeś je. I prawdopodobnie był odpał tak jak wczoraj, tyle że uciekłeś zanim chciałem zrobić screeny. Czekam na screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MULTIKILL:. 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 nie mam screenow ... chyba zebym dostal to bym dostal bana za ss a nie za takie cos -_- .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 a ty swoje,,.. http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Jak nie pomoże zgłoś się do @-_- << PW, jeżeli on nic na to nie poradzi to znaczy że masz te screeny, i tak najprawdopodobniej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MULTIKILL:. 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 nie robcie ze mnie idioty .. mowie ze nie mam ssow , bo tak owych nie dostalem . Gdybym dostal to bym chyba nie gral dzisiaj na serwerze -_- tylko bym mial bana .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jak uciekłeś to na pewno nie dostałeś. Pierwsze lecą screeny a następnie ban. Czekam na screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MULTIKILL:. 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 ja pierdole ... nie dostalem czlowieku zadnych screenow .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MULTIKILL:. 0 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 nie mialem zadnego robienia screenow nic mi takiego nie wyskoczylo .. przeciez nie widze kiedy admin robi mi screeny tylko jak je sie zrobi wiec niby jak moglem od nich uciec nie wiedzac w jakim czasie sa robione? O_o i nie mam screenow w csstrike a twoj poradnik jest dla NS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Musze demko dawać? Czy to sie opl? Ty wiesz że ono jest najlepszym dowodem na odpała. A przed wczoraj jak pisałem widziałem co było, przed anarchią sytuacje i nie mógł być to fart, nawet gra na słuchawkach. + WZÓR dajesz, bo jak ci pisałem to nie zastosowałeś go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Myśle że się "poddałeś" bo i tak byś nie "wygrał" Brak UB, czas minął Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi