GinoLanetti 7 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 1. Nick:[G]ino[L]anetti `2. Imię:Wojciech3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/105. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście.6. Składka(Tak/Nie):Tak(W granicach możliwości)7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%5BG%5Dino%5BL%5Danetti%20%60/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem bezkompromisowym człowiekiem , który za wszelką cene szuka złotego środka , aby każda ze stron czuła sie dobrze w każdej sytuacji Nie ponoszą mnie nerwy w czasie ,których mógłbym coś powiedziec bądź zrobic graczowi ,który przyszedł bawic sie na serwerowni. Chciałbym zostac adminem , ponieważ chce pomagac "serwerowni" ,aby była jak najlepsza i każdy miał o niej dobre zdanie.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):51592 STEAM_1:0:246726091 0 00:36 59 0 , jest to platforma ns, jestem w trakcie poszukiwania nowej platformy steam, która będzie już niedługo.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-8 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Cały tydzień.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4 lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak , pracowaliśmy już razem i nie było żadnych problemów. Poprawiłem wszystkie rzeczy ,o które prosiliście . Dałem się poznac. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania .Dziękuje i pozdrawiam , [G]ino[L]anetti ` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Takie samo zdanie jak poprzednio, Jasne że tak, gino da sobie rade wymagania (prócz godzin), + że był tutaj adminem i sobie dobrze radził. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 na TAK , da rade skoro juz byl nie widze problemu aby dolaczyl do ekipy , pzdr 600 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem na tak, spełniasz wymagania, jesteś ogarnięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Na TAK. Ogarniety, byl adminem, pomaga, zglasza czity da rade z nim pogadac. Ogolnie dobry chlopak. Jeszcze eaz TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Oczywiscie na tak, powody podali koledzy wyzej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tak jak koledzy u góry, tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jestem na Tak Wiek Ogarnia widać AMX Zna go większość administracji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi