Dawidello 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Imię : DawidNick: DawidelloWiek : 16Znajomość AMXX[(1/10) : 9Mikrofon(tak/nie) : takSkładka(tak/nie) : jeżeli trzeba takSteam/NS : Aktualne NS. Mam steam ale wysoki ping na nim "Dawidello" Kontakt:: Na forum najszybciej.Dlaczego ty? :: Ymm połowie swojej kariery w CS miałem admina i 3 swoje serwy. Jestem ogarnięty, potrafię odróżnić czita od czystego gracza.Ilość godzin przegranych na serwerze : nie wiem będę miał około 20Link do Reklam : Do wieczora zrobię bo to tak na szybko składam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzd07 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 NA TAK ! ogarnietydoświadczenie ma przyda się czesto gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Na TAK!MIły,spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Na nie ...Każdy "odróżnia czity od czystej gry" . Tylko żeby tak było.Reklamy. Trochę czasu już mineło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 jestem na tak , czesto widac go na serwie , ogarnia , amx zna , tylko czekam na reklamy i wiecej udzielaj sie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 rób te reklamy rób... jak zrobisz reklamy to będę na tak ;] na chwile obecną jestem nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dawidello, Jestem na tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Brak reklam, słaba aktywnośc na forum, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi