Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam Za niedlugo odbedzie sie turniej cs-classic.pl Sa przewidziane nagrody ( kasa przeznaczona na to +/- 40 euro ) Tutaj prosze wpisywac propozycje 5 takich samych nagrod + link do tego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Może nagrody rzeczowe? (mysz, podkładka) może być jedynie problem ze względu na potrzebę wysyłki. Może klucz do wybranej gry? CS:GO? (cena 10,99€). Może Vip na jakiś okres czasu? Może specjalna ranga na forum? Szczerze powiedziawszy to nie mam pojęcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ranga "Zwyciezca Turnieju" super pomysl! Oczywiscie dodawana na jakis czas. Zapytam sie Administracji czy bedzie taka mozliwosc:) A nagrody rzeczowe tez beda:) Czekam na propozycje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Koszulki z napisem "cs-classic"! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja wiem co by chicał dostac Ziele.. "Mateuszeq ~: nagrody maja byc Mateuszeq ~: to trzeba nagrody ZIELE ~ I'M DYING, MAN ~: Wiole dostane? Mateuszeq ~: haha Mateuszeq ~: takich dobrych nie ma ;d" Pozdrawiam Ziele :D: A co do nagród to myszki, podkładki, jakieś słuchawki. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 HAHA xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Koszulki z napisem "cs-classic"! Tak, już widzę, że ktoś będzie chodził po mieście z koszulką z napisem sieci csa xd 1. Podkładki. 2. Myszki 3. Słuchawki. 4. Nagrody na serwerze Co do rangi to wątpię czy karol by coś takiego zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tak, już widzę, że ktoś będzie chodził po mieście z koszulką z napisem sieci csa xd Ja na wf xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja Wiem Co Koszulki Albo Czapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Czapki... Noś czapke z napisem I <3 Cs-Classic.pl XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Classicowe plecaki! I koszulki ^^ (Mówię serio). Poza tym, przydałaby mi się podkładka pod myszkę Ktośtam coś wspominał o wybranej grze, chcę Source'a . Więc tak - jako, że jestem egoistą to dla mnie idzie Source i podkładka (jako że kapitan, no wiecie), a dla reszty teamu koszulki i plecaki (w sumie, za to też się nie obrażę ) @Edit Z Source'em to ja żartowałem, on 18 euro stoi na Steam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Podkładki pod myszkę spoko sprawa.Z tymi koszulkami, plecakami etc, może być troche roboty, więc nwm. Ale za to wymyśliłam Vlepki - czarne tło białe cs-classic (tylko sugestia, a jak co to od czego mamy grafików ^^ ;p )Oraz mogą być smycze - CS CLASSIC - klasyczna sieć serwerów, z jednej i drugiej strony. Jeżeli jednak chcecie się na prawdę w to bawić można załatwić takie prawdziwe medale ;p+ dyplomy jakieś wymyślić do tego.Można także do tego całego zestawu dorzucić demko HLTV całej rozgrywki na kompakcie / markowym pendrivie CSC / ...? - najciekawsze wycinki z meczyku + osobno TYLKO tryb pierwszoosobowy danego gracza.Co o tym myślicie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Koszulki trochę roboty? wystarczy zamówić. Gorzej z czapkami xd Smycze tez dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Może jakieś słuchawki , czapki .. Może vip w grze .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja bym był za podkładkami pod myszkę, smyczami i vlepami dla zwycięzców, a dla reszty same vlepy/smycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vip{Kassar}Vip Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wygranemu Vipa na miesiąć a dla przegranych jakieś nagrody pocieszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @up Potrafisz czytać? Na nagrody jest do przeznaczenia 40 euro, a ty o vipach gadasz. Learn to read please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nagrodami za wygranie turnieju beda klucze do Counter-Strike: Global Offensive Jak wygra druzyna w ktorej bedzie Yes? to On dostanie 10 Euro (obiecalem mu to ) Osoba odpowiedzialna za Nagrody bedzie Natalja http://forum.cs-classic.pl/user/2982-natalja/ Niech Kobiety tez trzymaja wladze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A co z osobami nie posiadajacych cs:go to jaka wtedy bedzie nagroda dla takiej osoby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Klucze cs:go to to samo co gra cs:go, czyli dostajesz orginalna gre cs:go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja mógłbym zajac sie koszulkami, niema to dla mnie problemu. Jak chcecie. Mam znajomego co sie tym zajmuje i zapytam ile by wyszlo po kosztach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ranga tez bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Chodzi ci o range na koszulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja jestem za: -myszki -słuchawki TE 2 rzeczy można wygrać w konkurach na większą skale. Niedługo będzie tak okazja -Smycze -Koszulki Też jestem na tak ale trzeba to zrobić po znajomości bo taka koszuleczka to z 15-20zł gry na steama No to chyba każdy uważa za bardzo dobry pomysł A co rangi to jestem na nie bo to jest tylko zaśmiecanie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi