dzd07 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Imię : Piotr :)Nick: zero KREATYWNOSCI ! aka dzd07Wiek : 17Znajomość AMXX[(1/10) : 9/10 (kilka własnych serwerów miałem, coś przerobić pluginy umiem, amxmodmenu dobrze znane)Mikrofon(tak/nie) : TAKSkładka(tak/nie) : hmm, jak bd potrzeba to takSteam/NS : Posiadam Steam, ale nie z CSKontakt:: skype, ew w TS`a mogę się zaopatrzeć, steam Dlaczego ty? :: Spędzam trochę czasu na serwerze, admina ogarniam, myślę że serwer też ogarnę, dużo doświadczenia ;)Ilość godzin przegranych na serwerze : na starym było kilkadziesiąt, na nowym ok hmm 5-8h.PROSZĘ O POZYTYWNE ROZPATRZENIE MOJEJ PROŚBY ! POZDRAWIAM zero KREATYWNOSCI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Na nie Dzisiaj o 11 jechałeś na czitach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Również uważam,że ciśniesz na czitach, wiele razy już Cię widziałem tak grającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidello 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja jestem na Tak. Dla mnie nie wygląda żeby grał na czitach. Jest ogarnięty, miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jestem na nie. Podanie słabo napisane, a poza tym wypowiedzieć Pomaranczy i Takichi zniechęciła mnie dodania oceny pozytywnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 na niee ... podejrzany jestes ^^ , ss'y by sie przydały i wg malo aktywny na forum ,"Steam/NS : Posiadam Steam, ale nie z CS " czyli nie posiadasz to po co to pisac : )) , brak reklam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja jestem na TAK. Grałem z nim pare razy i go polubiłem Nie gra na Cheatach bo sam go sprawdzałem i nic podejrzanego nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Em a ja narazie dam Nie , ale może.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Po co piszecie o tych czitach skoro nie macie dowoód? ;]] Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja jestem na nie.. Opinie wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi