Jimmy(Czeste chmury geste) 4 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 1. Nick: Czeste chmury geste2. Imię: Waldemar3. Wiek: 254. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): wydaje mi się, że co najmniej dobre, 6-7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Niech Wam będzie, nie zbiednieje ;]7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156 - nie jest do mojego ale właśnie w tej chwili zauważyłem, że jestem w top10 na serwerze.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 25 lat, w csa gram od 2007 roku z przerwami(nie licząc grania w kawiarenkach x lat temu), przerwy te spowodowane były wyjazdami za chlebem za granicę. Najdłuższa to 14 miesięcy rozłąki z csem (pobyt w UK) a tak to po 3 miesiące 2x (Niemcy i Norwegia).Potrafię odróżnić dobrego gracza od czitera. Byłem już adminem kilka razy. Pierwszy raz już pół roku po rozpoczęciu przygody z csem. Później praktycznie przez 2.5 roku byłem adminem na sieci serwerów Bermud, która już praktycznie nie istnieje(jest jeden serwer ale pusty) a swego czasu była jedną z najlepszych w Polsce. Byłem adminem na serwerach FFA, 4FUN, TP i na Onlydd2, które to najbardziej ostatnio preferuje i od początku tego roku gram tylko na takich serwerach. Na tym serwerze gram blisko pół roku z przerwą ponad miesiąc po sprzedaży serwera. Ale jakoś powróciłem. Po prostu, żeby dalej nie zanudzać znam się bardzo dobrze na tej robocie, wiem co gdzie i jak i po co na co i w jakim celu. Wykonywałem tą funkcję zawsze z zaangażowaniem i poświęceniem, bowiem wiem ile znaczy czysta i kulturalna gra, bez cziterów, obrażających i prowokujących typów... Myślę, że na serwerze cieszę się dobrą opinią u większości graczy co potwierdzicie w komentarzach wiadomo nikt nie jest idealny. Chętnie pomagam nowym graczom jak i adminom, którzy dopiero co zaczynają swoją przygodę z amx'em i adminowaniem.Z góry dziękuję za pozytywne opinie i zapewniam, że wasze głosy nie zostaną zmarnowane a serwer tylko zyska.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam, od początku swojej przygody z csem zawsze grałem non steam i to się raczej nie zmieni.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Tutaj szczerze nie potrafię się określić. Bywa tak, że jednego dnia siedzę godzinę, drugiego 5 a jeszcze innego jak nie mam zupełnie nic do roboty to pół dnia siedzę. Są też dni, że w ogóle nie gram.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Pracuję na 2 zmiany, w tygodniu zależnie od zmiany gram od rana jak mam na 2 zmianę(zależy jak się obudzę) do 13:30 i po pracy od około 22-23 do 2 w nocy przeważnie. Jak mam na rano to grywam (zależnie od dnia) od 15 do 23-24. Nie jestem no lifem i nie zobowiązuje się być nie wiadomo ile na serwerze ale na pewno się przydam, bo gram sporo jakby nie patrzał.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Około 5 lat + -13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem adminem na 3 sieciach. Może nawet na 4 już nie jestem pewien ;] Pozdrawiam i liczę na szerokie poparcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jestem na Tak. Masz 142 godziny przegrane na serwerze, często Cię widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 jak najbardziej na tak:) znamy sie juz dlugo,ogarnia temat. martwi mnie tylko brak steam,bo ja dla admina specjalnie kupilem,ale mysle ze jakos to bedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jasne że tak, staż na serwie + wymagania. Jerzy, no tak lepszy admin ze steamem, ale i tak połowa bierze adminów na IP (chyba że zmienne to nie) i gra na NS'ach. Składka to VIP - jest VIP, jest składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 proste ze TAK , Steam nie jest az tak wazna rzecza w funcjunowaniu na serwerze jest juz kilka NS-ow adminow w tym ja , Czeste Chmury Geste ogarnia bystry chlopak mozna powiedziec ze jego historia przypomina troche moja jak najbardziej na TAK , do zobaczenia na serwie pozdro team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pewnie że tak, jest ogarniętą osobą, można z nim pogadać, dużo zgłasza na u@, jest z nami już jakiś czas więc czemu nie. Wymagania, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 W porzadku gosciu, WIELKIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Na TAK Wiek Amx Staz Aktywnosc Sklatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Na tak, odpowiedzialnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi