pan B 1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 .Twój Nick: Nick admina/gracza który zawinił: PaPkU Data i godzina: 17.06.14 11.40 Opis sytuacji: Witam dostałem dziś bana od admina PaPkU za co dobre pytanie .? Grałem od jakiejś godziny nikt ze mna żadnych spin nie robił do puki Mejdi )jakoś tak ) nie powiedział " weź sprawdź tego b" no to ja mu napisałem jak coś ss mam na forum zapraszam... A nasz nieogarnięty Admin wyskoczył do mnie masz bana aktywny ?! WTF ?! Nie wiem czy on jest tak tępy ze myślał ze gram na aktywnym po pierwsze powinien to sprawdzić i dopiero chyba dać mi bana... Proszę o wypowiedź tego " adminka " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Smieszny Jesteś ;/ Papku <3 --Dal ci bana za WTF hahaha ;/ Dał ci za aktywnego bana ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To że zmienisz nick to nic nie znaczy, tutaj masz aktywnego za ss na innym nicku http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=33939 i http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=40245 dziękuje, tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie mozesz dawac bana za to ,że ktoś wszedł pod innym nickiem! Nie masz takiej pewności,że to właśnie ta osoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 GinoLanetti jest taka pewność ze to był ten gośc ;/Ten sam Głos przez mikrofon ;/ Wiec nie ma co tu gadac ;/ Dobrze Papkuś Zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Musiałby mieć ktoś inny takie ip, sprawdziłem amx'a, dostał bana. Skończmy nie potrzebny spam, niech to rozważy ktoś inny, a teraz przepraszam, ale muszę się szykować do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Admin miał prawo się pomylić (z tego co widzę, jest to pierwsza taka sytuacja). Gracz nie posiadał aktywnego bana, UB (IP się nie zgadzało), a żadnych innych dowodów nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan B 1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 ten sam głos hahahahahahah ! <3 tu to dojebałeś jak ja na mikro nic nie mówiłem dziś wczoraj od tygodnia hahahahahah chyba ze słyszałęś jak piłem jogurt przez słomkę bo mam szczękę połamaną <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi