zaminowany15 5 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 1. Nick: Dr.Katana2. Imię: Łukasz3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6-75. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak, lecz gdy będą środki.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Dr.Katana/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Posiadałem admina a wielu sieciach, więc mam doświadczenie i ogarniam. Raczej nie było skarg na moją pracę, z resztą na co mieliby skarżyć ?.. z Cs'em mam do czynienia od kilku dobrych lat, poza tym interesuję się motoryzacją od środka, że tak powiem, także gry komputerowe i militaria należą do mych zainteresowań. Mógłbym dalej pisać swoją charakterystykę, ale po co ? kto będzie miał okazję ten pozna kto nie to trudno.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Non Steam niestety10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-5h zależy czy nie mam czegoś ważnego do roboty11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 12/13 - 2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5-6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Owszem, nie raz. Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum +/- Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Hmm, są małe minusy, ale widziałem że zgłaszasz dużo cziterów na forum, jestem na tak, wiek, ogarnięty, tylko amx'a się trochę naucz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A wiec postanowiłem zmienić moje zdanie na tak gdyż +Gracz zmienił swoją kulturę osobista ( zachowuje już się jak na człowieka przystało) +Wiek +Przyda się ktoś do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 On składa podanie na adma... Kilka komend powinien znać .. Pluginów pisac nie musi . wystarczy ze ogarnie modem i z bani ...Wymagania jako takie spełnia.Myślę ze można dać mu szansę . Na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafell 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 1. Słaba kultura osobista 2. Nie zna się na amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Na tak. 6-7 amx to nie jest aż tak strasznie mało żeby admina nie mógł mieć. Co do kultury to pewnie jako admin się ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleble. 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 na tak + wiek + doświadczenie + ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Na TAK. Pisz na PW/GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi