Kaliver 1 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam. Gdy wchodzę na serwer, zaczyna mi się spam w konsoli, wyskakuje ciągle coś takiego: Server tried to send invalid command:"bind "INS" "KSGkey INS" " Server tried to send invalid command:"bind "HOME" "KSGkey HOME" " Server tried to send invalid command:"bind "PGUP" "KSGkey PGUP" " Server tried to send invalid command:"bind "PGDN" "KSGkey PGDN" " Server tried to send invalid command:"bind "END" "KSGkey END" " Server tried to send invalid command:"bind "DEL" "KSGkey DEL" " Server tried to send invalid command:"bind "F12" "KSGkey F12" " Server tried to send invalid command:"bind "F11" "KSGkey F11" " Server tried to send invalid command:"bind "F10" "KSGkey F10" " Server tried to send invalid command:"bind "F9" "KSGkey F9" " Nie wiem co z tym zrobić, bo np. gdy chcę wejść w konsole i zobaczyć co ktoś pisał, bo nie przyuważyłem, to nie mogę bo spam nie pozwala. Da się na to jakoś zareagować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirus554 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 o właśnie to Samo Mam W Konsoli Podczas Gry na Serwerze Cod 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Podziękuj Valve za aktualizacje cs xD, serwer ustawia bindy, które potem pomagają w banowaniu oszustów z czitami, a cs Steam blokuje ustawianie bindów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliver 1 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jaaa poważnie? Nie da się nic kompletnie z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tak będziesz miał Jest plugin który wyłapuje czitów którzy wciskają te przyciski Zazwyczaj są to przyciski to uruchamiania czitów i pokazuje się to adminą na U@ np. "Wciskam END chyba czituje, podejrzyj mnie" Lecz gracze tego nie widzą A cs poprostu to blokuje Nic się z tym nie da zrobić poprostu tak jest i będzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Spróbuj ustawić te bindy ręcznie, bo i tak ustawia je na klawisze nieużywane w normalnej rozgrywce (rzadko kiedy używa tego "niecziter") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Też miałem taki spam, i samo mi to przeszło, nie wiem, może coś zmieniłem w ustawieniach, ale nie mam tego już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi