sharkowy 11 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nazwa pluginu: Permanent admin check. Serwer na którym plugin może być wykorzystany: Każdy?Krótki opis pluginu: Plugin wyświetla w hud'zie pod radarem liczbę aktywnych adminów na serwerze (nie pokazuje nicków, tylko liczbę)Instalacja: Standardowa.Link do pobrania paczki *.rar*: Załącznik.Autor pluginu/źródło: sharkowy perm_admin_check.rar 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Po niedzieli jak już będę w domu wgram go na diablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dobra robota Sharkowy Moim zdaniem ma swoje plusy i minusy Plusy: ludzie widzą czy jest admin na serwie Minusy: Cziter widzi czy jest admin i może się nie odpalić (być może jest to też plus) i jest cziter nie wyłapany Ale masz tu plusika ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkowy 11 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To będziesz musiał zmienić położenie huda, żeby nie nachodziło na ten diablowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wg mnie wszystko spoko Tylko jeden mały knif - info dla cziterów i nie będę miała kogo banować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 ta sharkowy zmienie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wszystko spoko, tylko sęk w tym że jest to info dla czitów. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 W sumie to faktycznie z jednej strony pomoc dla uczciwych graczy (wiedzą czy zgłaszać na u@), a z drugiej taki cziter sprawdzi i poczeka aż admin sobie wyjdzie. Już nie wiem co lepsze, ale nie mnie to oceniać ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Uważam to za bezsensowne. Plugin nie jest szczególnie pomocny więc po co? Admini powinni być jak najbardziej ukryci a ich obecność na serwerze nie powinna być w żaden sposób oznajmiana Który normalny cheater po zobaczeniu "Ilość adminów na serwie: 2" będzie używał cheatów? Nonsens. Jeśli ktoś mi powie co ten plugin ma na celu poza informowaniem cheaterów i to mnie przekona to OK, póki co-BEZSENS. Jeżeli będzie problem z cheaterem to zawsze znajdzie się choć jedna osoba, która zobaczy admina gdy wejdzie(tzn. zna go) i zgłosi na U@ więc nie sądze aby była konieczność informowanie o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dodatkowe gówno w hud sprawdzające zapewne ciągle flagi dostępu wszystkich graczy = lagi, colorchat/clientprint co set_task 240 było by lepszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Przecież on tylko do udostępnił i nie każde nikomu tego wgrywać ^^ Plugin fajny pasuje na takie serwery jak DR/speedrun/HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkowy 11 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Dodatkowe gówno w hud sprawdzające zapewne ciągle flagi dostępu wszystkich graczy = lagi, colorchat/clientprint co set_task 240 było by lepszym rozwiązaniem Bzdura. Ten plugin nie ma prawa w żaden sposób lagować graczy/serwera. Nie wiesz - nie pisz, bo siejesz głupoty. Poza tym, nikogo nie zmuszam do wgrywania pluginu, udostępniam bo marnuje mi się na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi