JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Konkurs odbędzie się na naszym serwerze TeamSpeak3 Cs-Classic.pl ! Informacje o konkursie: Organizatorem konkursu jest Đαηι∂ℓ™♥ (w razie pytań proszę priv do mnie) Jury ocenia występ według punktacji w skali od 1 do 10 W konkursie będzie tzw. "Podium". Oznacza to, że 3 najlepsze osoby zostają nagrodzone. Osoba, która zdobędzie najwięcej punktów wygrywa. Uczestnikami konkursu mogą być jedynie soliści. Zapisy trwają do 26 czerwca Będzie 3 Jurorów Po zakończeniu zapisów organizator umawia się z uczestnikami na dni w które będą śpiewali. ( Jednego dnia max 3 uczestników ) ŻEBY KONKURS WYPALIŁ MUSI WZIĄĆ W NIM UDZIAŁ MINIMUM 8 OSÓB ! Zasady: Uczestnicy eventu zobowiązani są do przyjścia na umówiona godzinę. Po wysłuchaniu każdego z uczestników, Jury oceniają daną osobę w skali od 1-10 Uczestnik wykonuje jedną piosenkę, którą postanowił zaśpiewać. Uczestnik powinien posiadać: Sprawny mikrofon Podkład (nie jest wymagany, aczkolwiek jest dozwolony) każdy uczestnik odtwarza we własnym zakresie. Nagrody: Miejsce Pierwsze - Key na Origin do gry Medal Of Honor, ranga na TeamSpeak 3 "Zwycięzca Konkursu", VIP na TS'ie oraz kanał VIP + Darmowa wybrana usługa w sklepiku za 11 zł vip/premium Miejsce Drugie - VIP na okres 15 dni na wybranym serwerze Cs-Classic, VIP na TeamSpeak 3 oraz kanał VIP Miejsce Trzecie - VIP na TeamSpeak 3 + Kanał VIP Wzór Zapisów ! Imię : Nick : Utwór : 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTeKa 8 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Imię : WojtekNick : WuTeKaUtwór : Hemp Gru - Mary Mary 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Imię : DominikNick : Z I E L EUtwór : Eddyta Geppert - Szukaj mnie. Aleee wydaje mi się, że wiadome że to wygram, jestem na tej serwerowni najlepszym wokalistą, całee FFA to potwierdzi. XD 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ZIELE, założę twoj fanpage xd 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Sorry, że się wtrącę, ale dla mnie to bez sens jest. Dlaczego w jeden dzień może śpiewac max 3 osoby? Wątpię, że 8 osób nazbieracie, i dla mnie głupotą jest to bo byście mogli to zrobic w dany dzień wszystkich obsłuchac ocenic, gracze inni by posłuchali, a tak to wiecie ;-) To tylko moje zdanie zrobicie co chcecie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Sorry, że się wtrącę, ale dla mnie to bez sens jest. Dlaczego w jeden dzień może śpiewac max 3 osoby? Wątpię, że 8 osób nazbieracie, i dla mnie głupotą jest to bo byście mogli to zrobic w dany dzień wszystkich obsłuchac ocenic, gracze inni by posłuchali, a tak to wiecie ;-) To tylko moje zdanie zrobicie co chcecie Pozdrawiam Jeżeli będzie mało osób to zrobi się tak, że wszyscy na raz, a jak będzie więcej osób to po 3 xd ale cos nie widzę, żeby było więcej :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Imię : Kuba (Jay jak kto woli )Nick : Jay McKenzieUtwór : https://www. youtube. com/watch?v=M7vbbZkn-ok Edytowane 20 Czerwca 2014 przez JayMcKenzie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Imię : BartekNick : 07 zglos sie Utwór : Tomasz Niecik - Chodź Beata boże w co ja się wpakowałem ; xxx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Imie : ŁukaszNick: rewoXUtwór: Czadoman - Ruda tańczy jak szalona 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Imię : BartekNick : LuffyUtwór : Weekend - Za każdą chwilę z Tobą 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Imię :SławekNick :YeS?Utwór :Rh Po Prostu Miłość Lub Była Chłodna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Imię: Ilona Nick: Ilonez Utwór: Hunter - Requiem Jak szaleć to szaleć xD nie wiem czy na 100%, zależy kiedy to się odbędzie i czy wtedy nie wyjeżdżam w Puszcze Białowieską 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Słuchajcie ale proszę was bez zbędnych komentarzy >.< Wygląda to jak "nabijanie postów" chcesz wziąć to się zapisz XD Jak nie chcesz to nie zapisuj się i nie pisze bezsensownych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Imię :MateuszNick :Kostek`#1Utwór :Hukos/Cira - Nie Potrzebuję Tego Gówna feat. Kajman, Kali, PaluchBędzie zabawnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec chrzestny 2 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Imię :ArekNick :Ojciec ChrzestnyUtwór : ruda tanczy jak szalona 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ale to nie będzie nagrywane prawda? xD @edit jak nagrywane to się wycofuję :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ale to nie będzie nagrywane prawda? xD Nie, to nie będzie nagrywany (chociaż możeee) :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mnie masz nagrać muszę pokazać jak spiewam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 @edit jak nagrywane to się wycofuję :< Jak ktoś będzie chciał, żeby nagrać go to nagramy kto nie chce to nie będzie nagrywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Imię : ŁukaszNick : Sony xperia jUtwór : Hyży - Na chwilę Wygram to 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Luffy juz mi spiewal na ffa wiec Hajdzik moze to wrzucic xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dorzucam jeszcze gifta na grę Counter Strike 1.6 Będzie to taki mały dodatek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi