Jimmy 69 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Siemanko wszystkim o toz zbliza sie turniej cs-classic.pl a na serwerze o tym nie raz jest mowa , odbedzie sie on 1 lipca a wiec pod tym tematem napiszcie kto chcialby w nim zagrac , jak bedzie wiecej osob to fajnie bedzie wiecej ekip a co do tej mojej to wybiore z posrod aktywnych , pzdr 5 ! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Oczywiscie biorę udział. Jakieś szczegóły tego turnieju? 1 lipca bede mial nockę w pracy, wiec do 21 moge zabijac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jezeli uda mi sie pozyczyc laptopa na ktorym osiagne maxymalna plynnosc, to jestem chetny, bo nie widzi mi sie turniej na moich 40 fps'ach na ktorych nie gra sie zbyt komfortowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłaszam się, 50h przegranych na serwerze. W każdy dzień mogę grać i o każdej porze także byłbym na każdym meczu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jazdaaa. Moge grac z Toba ziomus ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ja mogę siąść na rezerwie, bo turniej gram z 45k:p. Jestem dostępny cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zapisy są do 1 lipca nie turniej A rozgrywki mogą być prowadzone nawet cały lipiec i trochę sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdus~*_* 8 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 A mogę się zgłosić zobaczymy może coś uda mi się ugrać pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jakie warunki trzeba spelnic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/19619-regulamin-mistrzostw-sieci-serwer%C3%B3w-cs-classicpl-by-polaczekkkkkk/ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 No to Jimmy słyszałem, że jestem u Ciebie w ekipie? Biere AWM z Jimmy'm i długa nasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy 0 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam z miłą chęcią zagrał bym na turnieju:) Jeśli ktoś chce mnie w swoim teamie to proszę o kontakt. Jak coś gram na only dd2 pod nickiem oz. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak będę miał wolne w pracy też moge coś tam popykać, i pokarcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Mogę pokarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ZBIERAM EKIPE NA TURNIEJ KTOS CHETNY WYGRAC U MOJEGO BOKU NIECH PISZE NA PW :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak najbardziej, wchodzę w to - proszę mnie zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 @O.S.D.I. Przecież my już mamy jasno ustawioną ekipę. ( Nie będę Nas tu przechwalał, bo nie będzie kogo karać. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Z moim skillem to nawet na mistrzostwa pojedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Biere udział ^^ ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jimmy kapitanie, może napisałbyś już pierwszą piątkę na mistrzostwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 o toz z tego co tu poczytalem wywniskowalem 2 sklady1 Squad sklada sie z :-Katarzyna W. ( Kapitan )-Mason-PaPkUu ( rezerwa )-Gozdus*_*-O.S.D.I-BCN Mala2 squad to :-oz-eQ Demolka ( rezerwa )-Wu Zet-Wyindywidualizowany.-Mazowiecki Marcin ( Kapitan )-GinoLanettijezeli pasuja wam te druzyny mozecie Kapitanowie skopiowac liste graczy i umiescic ja na liscie turniejowej ale przed tym niech wszyscy zapoznaja sie z regulaminem http://forum.cs-classic.pl/topic/19619-regulamin-mistrzostw-sieci-serwer%C3%B3w-cs-classicpl-by-polaczekkkkkk/ / Ja niestety nie bede w tym uczestniczyl ale bede za was 3mal kciuki mam nadzieje ze pokazecie to co na serwerze albo i lepiej 5! ( w razie pytan pisac PW ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ekipy dobre, siły wyrównane, dobrze że mam rezerwę bo nie zawsze moge grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Przydalaby sie jeszcze 3 ekipa zlozona z zawodnikow takich jak: K@KA Oporowy Zawodnik Czeste Chmury Geste Tymbarkowy + ktos jeszcze, ale nie wiem czy oni beda reflektowac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ps ja juz zapisałem swoj team wczesniej tylko dostałem odpowiedz ze juz nie mozna zapisywac teamu bo za pozno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi