shaxx22 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam. Wczoraj około godziny 12:00 zostałem zbanowany nie wiadomo za co. Nie używałem żadnych cheatów, botów, nie używałem wulgaryzmów i nie reklamowałem innych serverów. Bardzo Proszę administrację cs-classic.pl (DiabloMod) o wyjaśnienie tej sprawy. Zaznaczam iż zostałem zbanowany na zawsze bezkarnie. Mój nick na serwerze to ,, neji ". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zostały zrobione Tobie ss-y (screenshot). Wstaw zdjęcia na strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jak byś nie wiedział jak i co masz poradnik http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi