Yakubu 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam. Nick którym Grałem : FirstBlood Admin Który mnie zbanował : VIDE CUL FIDE Chcę Wyjaśnić ban . Po pierwsze. Nie skanowałem Archami, Ponieważ Atakowałem ninje więc go używałem, tak że można było popatrzeć a nie od razu banować. Po drugie. że jacyś gracze płaczą za to że ich zabijam nie wiedząc skąd i nie widząc kto zabija ich to żadne wyjaśnienie ponieważ byłem Ninja że od razu Krzyczą sobie skan archy. i skan. No to, to jest Po prostu żałosne, po co robiliście taki item przez który nie długo skakać nie będzie można . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja wgl nie rozumiem o co ci chodzi? Wyjaśniać banu nie musisz, skan to skan. Każdy rozumie, jeżeli ci chodzi o prośbę o UB, bo np.. ban nie słuszny? to napisz ten temat w odpowiednim dziale - http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ A skarga? Admin to człowiek, a nie maszyna i nie jest idealny, zdarzają mu się pomyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja wgl nie rozumiem o co ci chodzi? Wyjaśniać banu nie musisz, skan to skan. Każdy rozumie, jeżeli ci chodzi o prośbę o UB, bo np.. ban nie słuszny? to napisz ten temat w odpowiednim dziale - http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ A skarga? Admin to człowiek, a nie maszyna i nie jest idealny, zdarzają mu się pomyłki. Siwy, takie prośby o ub to w dziale Skargi, bo to podchodzi pod skargę xd Zapraszam do złożenia skargi w odpowiednim dziale wraz ze wzorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakubu 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Skargi nie będę składał ale proszę o patrzenie czy ban dobrze idzie , a Nie ban za nic idzie . jeżeli takie coś jeszcze raz mnie spotka za nic . to Skargę napewno zgłoszę . Do usłyszenia Yakubu FirstBlood . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Skargi nie będę składał ale proszę o patrzenie czy ban dobrze idzie , a Nie ban za nic idzie . jeżeli takie coś jeszcze raz mnie spotka za nic . to Skargę napewno zgłoszę . Do usłyszenia Yakubu FirstBlood . Bez dowodów nic mu nie zrobię. Następnym razem złóż skargę w odpowiednim dziale. Wyjaśnione.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi