SLON` 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 tak sie bronicie z tymi adminami .... ja sie pytam gdzie jest admin 2 na czitahc lata brak info brak kontaktow do adminow !!! i co wy na to ??? siwy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 A pokaż mi serwer na którym nie ma cheatów? NIE MA. A admin? nie będzie ci siedział cały czas na serwie, a jeżeli go potrzebujesz wejdź na forum i masz do każdego kontakt. To są admini @HARDWELL @JeRzY @Jimmy @O.S.D.I @PaPkUu @Gofer @I3lu @Nikotyna @BCN #Malaa @Katarzyna W. @GinoLanetti @Arrow @demolka @ErGoo. @Jimmy(Czeste chmury geste) i ja, mało ? Wystarczy napisać, i masz admina na serwerze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) MALO ? RPK - nigdy malo slyszales ? hehe pzdra jeszcze jedna rzecz , jak sa cheaterzy to krec demko i wrzuc na forum Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Jimmy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi