soot 306 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ostatni doszło 2 nowych adminów na okres próbny : Buu ! ? oraz Wozik Proszę o ocenę ich sprawowania w funkcji admina Bf2. Liczę na szczere wypowiedzi. Każdy post który będzie zawierał krótkie, bezsensowne odpowiedzi będzie nagradzany warnem . Każda wypowiedz ma być uzasadniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Buu ! ? - ostatnio trochę mniej aktywny (albo mi się tylko wydaje), lecz bardzo dobrze wykonuję swoją powinność Dokładnie to samo zdanie mam na temat Wozika, on jest częściej aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Buu tak średnio, mało go widzę, ale Wozik jest the best ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wozik dobrze -daje radę, Buu rzadko widze, może po prostu się mijamy ale ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduniu 3 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wozik;a często widze na serwie ,ogarnia Buu tez daje rade tylko troche mniej na serwie jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wozik często jest na serwie, to + a Buu nie widziałem ale ja rzadziej jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wozik często jest, ogarnia i jest z nim wszystko ok. A buu mniej go widać, ale chyba coś pisał, że go nie bedzie teraz, ale ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No to teraz został nam do oceny Eryk LSC. Proszę o szczere odpowiedzi na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Hmm, tak pisałem, że mnie nie będzie, co prawda w złym dziale, no ale nie mam dostępu do ukrytego działu dla adminów. ;c Po gt można zauwarzyć, że jestem dosyć często na serwerze (codziennie). Staram się być conajmniej 2/3 godzinki dziennie ( w podaniu napisałem, że będe od godziny czasu w góre). Lecz chciałbym się wypowiedzieć nie na mój temat, nie na Wozika temat, lecz na temat reszty adminów. Gdy z Wozikiem jesteśmy na serwerze do od czasu do czasu widać tylko Soota i JayMcKenzie, odkąd jestem adminem to Asiunie widziałem tylko raz, ale z tego co wiem zgłaszała swoją nieobecność, no i widać admina GokU o godzinie 12:00. A no tak, widać jeszcze Abarta i Xomib od czasu do czasu. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez soot Po 1 to jest temat do wypowiadania sie o adminach przyjetych na okres próbny. Po 2 co do dzialu do adminów to zobacz sobie na gg co ci wysłałem. Po 3 jesli widzisz ze dany admin nie gra albo olewa swoja funkcję to piszesz skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Na eryka uda mi się czasem wpaść, ogarnia. Na + bo dobrze się sprawuje choć widziałam tylko jak robił raz ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Eryk solidny często go widzę na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Eryk nawet w godzinach 9-10 rano jest + ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Eryka często widzę, nawet bardzo. To samo wozik. Dobrze się sprawują, ogarniają. Na PLUS xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Proszę o ocenę adminów oraz graczy na temat naszego admina Oli . Interesuje mnie jak sobie radzi na tym stanowisku, jak sie z wami dogaduje, czy dobrze ocenia odpałow itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 jesli chodzi o zachowanie to jest ogarnieta, botow tez raczej ogarnia tylko czasami przesadza z dlugoscia kary (chociaz tez jestem za twardym rygorem wiec dla mnie to plus ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ola? Idzie z nią pogadać ogarnięta, botków rozróżnia jak dla mnie spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 CO do Oli mam miesszane zdanie, co prawda jest ogarnięta, wie co robi, czasami ją ponoszą nerwy i daje te bany o wydłużonej karze, lecz musiałaby jeszcze popracować nad podtrzymywaniem serwera w kulturze. Byłem świadkiem jak wczoraj na cs_max pisała na say@@ o kazaz HE, ale nikogo nie zbanowała a NoMaD zabił 3x z HE w osobnych rundach, taka sygestia. ^^ Co do wykrywania czitów jest wszystko wporządku, jeżeli nie jest do końca pewna, to zapyta się co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ogarnięta, dobrze się z nią gada zawsze szybko zajmuje się u@. Jak dla mnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jest dobrze, warklad -> czasem lepiej poczekać z daniem decyzji i chlupnać soczystym banem niż bawić się 3 razy w pięciominutówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ogarnięta i da się z nią dogadać. Według mnie narazie każdy admin na bf2 jest na + zobaczymy jak będzie w przyszłości jak dojdą nowi admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ola dobrze wykonuje swoją pracę, zanim da bana (np. ss'y) wejdzie na spekta i poobserwuje chwile, a nie to co inni admini, którzy lecą tylko na fragi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 @Wassup - Stwierdzasz, że inni admini lecą tylko na fragi? Nie sprawdzaja graczy? Masz od tego dział dla Skarg, nie oczerniaj tutaj bezpodstawnie reszty adminów, poza tym niewiduje CIebie na serwerze, może raz Cie widziałem, a gram często. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jak dla mnie admini są bardo dobrzy. Ogarniają, banują. Sczególnie (jak dla mnie) wyróżnia się Nie rob mi ssow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Admin Smoku13 do oceny Proszę o komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Przyznam szczerze, że rzadko widuję go na serwerze, nie widziałem ani razu żeby kogoś zbanował lub upomniał. Nie potrafię go więc ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi