NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Haq~ gra codziennie i to nawet niemało: http://www.gametracker.com/player/Haq~/193.33.177.87:27051/ Co do tego jak adminuje - uważam, że jest dość dobrym adminem, poza jedną sytuacją, gdzie zbanował mnie za rzekomą podszywkę, a nie dał bana ewidentnemu aimerowi ;] ogólnie wykonuje swoje obowiązki w stopniu zadowalającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jak dla mnie to dobrze wykonuje role admina ale załapał skarge i to co napisal nie rob o aimerze ale tak to raczej ogarnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 jest to fajny Admin, idzie z nim pogadać i nie ma z nim jakichś problemów. Dobrze i sumiennie sprawuje swoje obowiązki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Proszę o ocenę admina kuby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 No, dobrzy murzyn z niego XD dostanie zgłoszenie na u@ i już leci na speca zobaczyć podejrzanego aktywność tez ma bardzo dobrą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Admin w porządku dużo czasu poświęca na grę i potrafi zapanować nad serwerem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Kubaaa ? Jest bardzo spoko, ogarnia, często gra, nawet widziałem go o godz 7 rano w niedziele i ogarniał mapę po zacięciu się. podsumowując pasuje na to stanowisko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nadaje się na to stanowisko, jednak bardzo pochopnie podejmuje decyzję, mianowicie nie sprawdza dokładnie gracza. Wejdzie na Specta, jedna runda i już leci ss. Poza tym brak zastrzeżeń. Nadaje się na to stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hmmm Kubaa noob do potęgi Entej xd Dobrze robi polecam xD . A tak serio to Radzi sobie świetnie ogarnia serwer jak trzeba . Nadaje się na to stanowisko . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ogarnia, dużo gra. Bardzo dobry admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jest ok. Często widac go na serwie. Da się pogadać. Jak najbardziej ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Świetny admin. Gra dużo, ogarnia swoje zadania, panuje nad tym co dzieje się na serwerze. Wzór do naśladowania :smile-big:.Pozdrowienia, Gruby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Kuba? Taki mały podrywacz z niego. ;D A tak szczerze to serwer ogarnia, świetnie daje sobie radę, miło się z nim rozmawia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akuty 1 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Shanell i BezImienny na plus . Ogarniaja dobrze serwer . Jak napiszę do nich na ts żeby wbili bo cziter zawsze wbiją. Oraz sporo grają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 a ty dalej nabijasz bezsensowne posty odkopujac stare tematy ;s zobacz kiedy byla tu ostatnia wypowiedz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSMAN KAMIL XD 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Teraz jest dobrze Tylko troszkę mało pomocni niektórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Proszę o wypowiedzi wraz z oceną admina ak^^misiek__47 Edytowane 31 Stycznia 2015 przez kubaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wydaję mi się, że misiek daje radę. Stał się bardziej aktywny niż zanim otrzymał admina, radzi sobie z ogarnięciem serwera. Jest pomocny i zachowuje kulturę. Nie mam do niego żadnych pretensji, wykonuję swoją pracę tak jak powinien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wszystko git tylko czasem nie reaguje i ma spóźniony zapłon Ale tak to wszystko dobrze ogarnia itd nie ma chyba z nim problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Misiek ogarnia serwer, utrzymuje kulture, sprawdza graczy, idzie z nim porozmawiać, pożartować i częściej teraz gra na serwerze od kiedy ma admina Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Wozik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Misiek to jest gość. Jak najbardziej ogarnia wszystko, trzyma fason więc powinien zostać adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 w miarę aktywny i ogarnięty narazie nie mam zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Serwer ogarnia, dobrze się sprawuje to prawda nic się nie zmienił fajny jak był xd nawet na tsie zacząłem z nim gadać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Misiek witamy w gronie adminów Proszę o ocenę admina Kowal i Matt' 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Z nimi to sam wiesz jak jest xd.. Śmiesznie napewno starają się chłopaki tyle razy mnie z czymś o włos ubiegali 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi