kubaaa 119 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 oceny były i będą dalej, ponieważ są admini przyjęci na okres próbny a ja mam obowiązek sprawdzić jak admini na próbnym sobie poradzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jigsaw to bardzo dobry admin, ktory zachowuje sie jakby byl w tym fachu od zawsze Nie no milo sie z nim wspolpracuje na serwerze oraz gada, gdyz zgadzamy sie jak dwie krople wody nawet jak jest kilku cziterow na raz to raz dwa i ich nie ma, to tez zasluga jego dobrej pracy dla serwera, jest bardzo czesto aktywny i radzi sobie wzorowo, ode mnie otrzymuje ocene: celujacy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 czas na Ortisa no i co ciekawego powiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Sprawuje się dobrze jak każdy z nas zastrzeżeń żadnych, przy jego podaniu miałem pewne wątpliwości no ale zostały rozwiane, jedyne niech nie bierze się za rsy i będzie gitara zostaje o ile więcej zacznie pisać tam z nami Pozdrawia Żniwiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No to ja się wypowiem na temat Ortisa. Oczywiście jest to mój ziomek, cieszę się że dostał admina i wgl, ale moim zadaniem jest ocenić twoją pracę jako admina. Osobiście wydaję mi się że nie do końca w odpowiedni sposób wypełniasz swoją rolę jako admin. Pamiętaj, że musisz świecić przykładem (może i ja sam nie jestem) ale nie mogą lecieć wulgi z twojej strony przez mikro. Poza tym wydaję mi się, że admin jest ci głównie potrzebny do zmieniania mapy na małą, bo zawsze ją zmieniasz kiedy jest mało graczy, a nawet jak jest dużo nie chce ci się zmienić na dużą. Nawet kiedy był kiedyś fy_snow chciałeś zmienić na fy_pool_day. nie wiem z jakiego powodu, ale wiadomo że tam najłatwiej zdobywa się fragi, które cię głównie interesują i za pomocą admina tylko sobie pomagasz. Zbanowałeś przez okres próbny bardzo mało graczy, może i nie miałeś się okazji zbytnio wykazać, ale ja myślę że ci się zbytnio nie chciało. Banowałeś pewnie tylko wtedy kiedy byłeś sam i spamowali ci na u@, bo kiedy jest inny admin masz to gdzieś i wolisz zwalić robotę na niego a samemu nabijać fragi. Nawet kiedyś napisałem ci na u@, żebyś się wykazał jako nowy, kiedy ja sprawdzałem innego gracza, poleciłem ci sprawdzić innego - nie wiem czy to olałeś czy po prostu nie widziałeś, ale mógłbyś się wykazać większą inicjatywą, bo tak się nie robi. Jedynym plusem u mnie z twojej strony to zbanowanie mojej podszywki Ja osobiście nic do ciebie większego jako admin nie mam, ale pokaż że ci zależy i popraw swoje zachowanie, bo admin służy pomocą graczom, a nie ułatwia sobie nabijanie fragów. Taka moja ocena. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Proszę o opinię dla Admina The Monk, nsaNe~ i [D]uszka uszka ( [Śmierdziuszka] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Więc ja się nie będę wypowiadał o każdej osobie oddzielnie, tylko może wypowiem się na temat tych 3 osób jednocześnie. Myślę, że wszyscy zasługują na to, aby być adminami na dłużej. Są aktywni (czasem nawet bardzo, Insane ostatnio trochę mniej). Ze wszystkim da się pogadać i wszystkich ich polubiłem. Dzięki nim atmosfera w gronie adminów, jest bardzo dobra i jest miło Ogarniają to co mają ogarniać, czyli "adminowanie" i uważam że się sprawdzili, nie ma co się rozpisywać, wystarczy spojrzeć na ich pracę na serwerze. Edytowane 9 Maja 2015 przez K0wAl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Monk ogarnia, Insane tak samo, jedyne dziwne akcje buszka które widziałem wczoraj rano wprowadziły mnie w takie dziwne zakłopotanie co to on wyprawia no ale cóż o tym może nie tutaj, moim zdaniem pierwszych dwóch powinno zostać, nad trzecim pomyśleć Pozdrawia zniwiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wszyscy trzej zostają! argumenty dlaczego powinni zostać przedstawił K0wAl więc nie ma sensu tego powtarzać Ja podpisuję się pod tym co K0wAl pisał obiema rękami. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi