Vide Cul Fide 2 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wiec zostalo zablokowane wplacanie expa i dobrze. Tylko pojawia sie problem ilosci osob w gildi 3. Mozna dodac cos w stylu 200 kamieni = 1 slot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ja już to zrobiłem, ale lato będzie musiał to dostać i sprawdzić. Dodałem max 10 osob na gildie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Karol, czekam na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi