Rudy 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 1.RudyKozak 2.Admin:Krypton 3.Admin 4.2014.06.21 około północ 5.bym wstawił ss ale oczywiscie nie były zrobione dlatego jestem wkurwiony -.- 6.dostalem bana za czity których nie mniałem włączonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tutaj masz temat do takiego typu rzeczy http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 ale ja składam skarge na Kryptona bo dał mi bana i ss nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Po 1, każdy odpalony mówi że nie ma ss, ss'ów możesz nie mieć tylko i dlatego przez windowsa. Po drugie, napisz do Karola(-_-) on wie jak pomóc. A po 3, dostałeś bana od opiekuna, wiec nawet jak był pewny że masz wh, to ub nie dostaniesz a on zamknie temat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 czyli jeden chuj dostałem bana od opiekuna który nie musi robić ss tylko banuje jak chce no fajnie ja pierdole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 SS'y robi maszynka, więc nie możliwością jest żeby Ci nie zrobił. Tak jak mówię, masz problem ze znalezieniem tylko i wyłącznie przez cs'a, lub przez system operacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 mhm jasne tak to sb tłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Skarga ci nie da UB, jak chcesz to wejdź na ten link od soota. A to że nie możesz znaleźć to nie znaczy że admin ci nie zrobił, I to nie podlega skardze "admin mi nie zrobił screenów". Krypton by nie banował cie samym powodem bana, bez screenów. Napisz temat i spróbujemy ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Temat zamykam. Wstaw ss'y skoro uwazasz, że grałeś bez wspomagaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi